Jácint
15 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • image-0-02-04-8065c7a8a2600b1cd504c5ae4ce3ceb778172223c1e4761ff5

  Itt van ez a kép Vajnáné Instagramjáról, ami alá a Pappa Pia rettenthetetlen jetski-biodíszlete azt bírta odavésni, hogy

  Friends...more than 15 years ago.

  Ami vagy azt jelenti, hogy ez egy több mint 15 évvel ezelőtt készült felvétel róla és a barátnőjéről, és ebben az esetben Vajnáné vagy vámpír, vagy megtalálta a Szent Grált, esetleg az örök fiatalság forrását, vagy és talán ez a valószínűbb, a filmbiztos magyarul már hallható akcentussal beszélő jobbik fele úgy birkózik az angol nyelvvel, mint Hugyos Jóska a falból kiálló vezetékkel Markosék klasszikus kabarétréfájában.

  (A találatért köszönet egyik olvasónknak.)

 • Tudjuk, mire gondol: arra, hogy mennyire király már az a You spin me round-feldolgozás a videó alatt, és hol lehet meghallgatni egészben - hát, sajnos sehol, direkt ehhez a videóhoz készült és sehol máshol nem elérhető :(

 • Ez a kedves tyúkanyó a dél-németországi Altheim-Waldhausenben él, és nemrégiben kiköltött négy kacsatojást. Ez még hagyján, de azóta a sajátjaként neveli a kiskacsákat. Csak úgy árad a csipogó szeretet!

 • A Pornhub készített felmérést a témában és szomorúan tapasztalták, hogy a 18 és 24 év közöttiek 20 százalékkal kisebb valószínűséggel keresnek rá bármire az oldalon, aminek köze van a mellekhez, mint az idősebbek.

  Ez persze csak a cím, amivel eladják az egészet, de valójában lenyűgöző, hogy a Pornhub milyen részletes kutatást közölt arról, hogy korra és területre lebontva a felhasználók mire keresnek a leginkább az oldalon a mellekkel kapcsolatban.