Orbán
10 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mostanában ritkán látni fideszes politikusokat önfeledten nevetni, az meg pláne már-már Hihetetlen Magazin-kategóriájú jelenés, ha mindezt újságírók társaságában teszik. Ha pedig azt mondom, hogy ilyesmi nemcsak egy képzelt humorfesztiválon történik, hanem egy konzultációs fórum után tartott rögtönzött sajtótájékoztatón, akkor még a végén kénytelen leszek megkérdezni magamtól, bevettem-e valamit? 

  Hiszen eddig úgy tűnt, hogy a Fidesz fórumaira érkező újságírókat nem éppen vaníliás karikával kínálják a politikusok, mint pár éve Kocsis Máté és Selmeczi Gabriella a párt székházánál tüntetőket. Inkább az megy mostanában, hogy a tudósítani/kérdezni próbáló riportereket lerángatják a lépcsőn, alaposan megfuttatják őket, meg azt mondják rájuk a tényekkel mit sem törődve, hogy hazudnak, manipulálnak, provokálnak. 

  De mielőtt a kameraállványunkba dőlnénk, amiért ilyen borzalmas az élet, emberek, állj, van remény! Tessék, rögtön itt a bizonyíték is mellé: 

  Ez a fotó május 23-án készült Újpesten, Gulyás Gergely Fidesz-alelnök brüsszelezős előadása után. Hogy egy háttérben elcsattant migránsvicc, vagy a lépcsőn pihenő propagandaanyagon nevetnek ennyire, azt sajnos nem tudom, de szívmelengető látni, hogy politikusok és sajtó között ilyen frenetikus is lehet a hangulat. 

  Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ez a pillanat nemcsak úgy véletlenül történt, mint amikor egy madár rápottyant a tejszínhabos fagyi tetejére, hanem itt maga a NER csodája látható. A boldog-békés együttélés, amiben mindenki pontosan tudja, hogy Mészáros Lőrinc vagyonosodása távolról sem csak a kemény munka és tisztesség gyümölcse, de nem foglalkoznak ilyen bonyolult dolgokkal, inkább örülnek annak, hogy a választások előtt jöhet még egy nyugdíjemelés. 

  Felesleges ezt tovább ragozni, én is inkább megköszönöm Újpest alpolgármesterének, Zsigmond Barna Pálnak, hogy feltöltötte ezt a fotót a Facebook-oldalára, és még egy hirdetéssel arról is gondoskodott, hogy megjelenhessen a hírfolyamomban az elmélkönyvekbe kívánkozó alkotás. 

  De még inkább hálával tartozom Schmitt Pálnak, hogy köztársasági elnökként aláírta a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló politikai nyilatkozatot, amely nélkül minden bizonnyal ez a pillanat sem így nézett volna ki, hanem valahogy másképpen. 

 • Ebben az össznépi rugdosódásban a végén mindannyian mocskosak leszünk.

 • 1,3 méter, a súlya több mint 270 kilogramm. Ez az az óriási smaragd, amelyet Brazília északkeleti részén, Bahia államban találtak. A hatalmas drágakő értékét még nem becsülték fel.

  K AP20170524300
  Fotó: Pedro Mariano / MTI
 • macska.png

  A brazil Viitor Fonseca edzés közben bukkant rá egy kóbor macskára, amit aztán haza is vitt, majd gazdát keresett neki, hogy megszüntesse kóbormacskaságát. A bringás mezek hátsó zsebeibe, sok minden belefér, de egy izgó-mozgó és rémült macskának mégsem a legjobb hely.

  Fonseca a karmolásokat is felvállalva a mellkasánál gyömöszölte a mezébe a macskát, aztán gurultak hazáig. A macska természetesen hektikusan kezelte a helyzetet.