Antal, Antónia
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérkezett Szerbiába a Jégtörő VI. és a Jégtörő XI., amiket Magyarország Szerbia kérésére küldött, hogy feltörjék a Dunán úszó jégtáblákat és jégdugókat, amik már eddig is hatalmas károkat okoztak.

 • Az internetes szavazásokban már nagyobb császárok vagyunk, mint vízipólóban, úgyhogy nagy égés lenne, ha nem támadna fel annyi honfitársunkban a nemzeti önérzet, hogy ne a magyar plakát nyerje a Bocuse d'Or-döntő versenyének közönségdíját.

  Ezt ugyanis a legtöbb szavazatot kapó plakát kapja, melyen Széll Tamás látható, aki kezében egy kalitkába zárt bresse-i csirkével Lyon felé veszi az irányt a magyar erdőből. A plakátot a Network 360 Reklámügynökség Kft. készítette, art directora Ruszthy Dávid, fotósa Sárosi Zoltán volt.

  Szavazni itt lehet.

 • Elloptak egy 70 ezer forintot érő párduckaméleont a szegedi Trópus díszállatkereskedésből, írja a Szeged Ma. A Zeusz névre hallgató kaméleont négy napja emelték ki a terráriumából, és a tulajdonosa szerint már korábban kinézhették a tolvajok, ugyanis nagyon különleges példány.

  kameleon zeusz

  Remélhetően a tolvajok is tudják ezt, és Zeuszt olyan speciális UV-izzóval felszerelt, több tízezer forintos terráriumban tartják, ahol korábban is élt - különben félő, hogy megsínyli a lakhelyváltozást.

 • kesz.gif

  Indokolatlanul kevesen nézik Furadi Youtube-csatornáját, ahová elképesztő drónversenyekről tölt fel fedélzeti kamerás videókat a szerző-apuka.

  A legutóbbi videójának az a címe, hogy így kell kikapni egy 13 évestől, és a videó alá írt kommentből kiderül, hogy a fiával versenyeztek egy parkolóházban, a kölyök pedig elég csúnyán rávert, pedig már egy hete nem gyakorolt.

  Ilyesmi lehet, amikor a Trackmania iránti rajongás találkozik rengeteg felesleges pénzzel. Nekem konkrétan leesett az állam, hogy ilyen már van, miközben egyszerre nagyon irigy is lettem rájuk. 

  Légtérhasználati engedély? Regisztráció? Biztonságos leszállózóna kijelölése? Kötelező biztosítás? Drónkezelő-láthatósági mellény? Regisztráció? Áh. Magyarországon ilyesmi nem fordulhatna elő!