Márk
6 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azért, mert itt már véget is ér. 

 • A 444 emelte ki az ATV videójából azt a jelenetet, amikor Orbán Viktort pálinkával (marcipános berkenyepálinkával) kínálták a Szakma Sztár Fesztiválon. A miniszterelnök a kamerák jelenlétére hivatkozva visszautasította a felest, és azt mondta: „Mindenki figyel, most nem ihatom meg. Betesznek a Népszabadságba.”

  Véletlen elszólás? Cinizmus? Régi rossz emlékek? 

  Arról a Népszabadságról van szó, amit gazdasági okokra hivatkozva 2016-ban szántott be a Mészáros Lőrinc-féle Opimus, miután felvásárolta a lap kiadóját. A lap megszűnéséről Orbán Viktor is értesült, tavaly októberben maga is reagált a hírre, decemberben pedig a lap egyik munkatársával személyesen is elbeszélgetett Brüsszelben, miután a sajtófőnöke nem engedte be a terembe, ahol sajtótájékoztatót tartottak.

  Arról a Népszabadságról van szó, ahová egyébként tényleg bekerült már egyszer pálinkázás közben. A lap volt fotósa hívta fel rá a figyelmet a Facebookon:

  18119031 10155465618932262 6756594034743141425 n

  Lazán kapcsolódik: az Indexnek eddig csak kólázás közben sikerült lekapni Orbán Viktort (2012, Komárom):

 • A 2017-18-as szezontól kezdve már nem az Adidas, hanem a Nike lesz az NBA-csapatok mezszponzora. Azonban a 30 csapatból csak 29 lesz tisztán Nike-cuccban, a Charlotte Hornets különcködni fog. Jó okuk van rá, hiszen a tulajdonosuknak, Michael Jordannek külön márkája van a Nike-n belül, ezért a Hornets egyedüliként Jumpman-logós szerelésben játszik majd.

  Jordannél van amúgy szerződése Neymarnak, de a Michigan Wolverines egyetemi amerikaifoci-csapatnak is.

  1024px-Jumpman logo.svg.png
 • A Next Web szúrta ki a Pornhub nevű pornóoldalon azt a felhasználót, aki a jelek szerint kifejezetten azért nézi az oldalra feltöltött videókat, hogy a bennük felbukkanó ágyneműk minőségét osztályozza kommentekben egy tízes skálán, szöveges értékeléssel kiegészítve.

  A felhasználó nem árul zsákbamacskát, már a neve is BedSheetRater, vagyis ágynemű-osztályozó. Itt van a Next Web által kimazsolázott ízelítő a munkásságából, kattintásra nagyobban is:

  A pornóvideók vicces kommentelése persze ősrégi műfaj, valószínűleg magával az ingyenes netes pornóval egyidős. Néhány örökzöld versenyző:

  (Egyik linkre kattintva se ugrik elő 18+-os tartalom.)