Piroska
-10 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az év szelfije eddig.

  😹📸 #selfiecat #gopro

  A photo posted by Manny The Selfie Cat (@yoremahm) on

 • 51 éves korában meghalt Pascal Garray belga karikaturista, a Hupikék törpikék-képregények egyik alkotója. A belgiumi Liege-ből származó Garray 1990-ben csatlakozott Pierre Culliford műhelyéhez. Culliford, aki Peyo művésznéven jegyezte a Hupikék törpikék képregényeket, 1992-ben halt meg.

  Garray a Peyo Stúdióban pályafutása során 17 Hupikék törpikék-képregénykötetet alkotott, halála előtt még befejezett egy újabb törpös albumot, amely szeptemberben jelenik meg.

 • Piroska napján, ha fagy, negyven napig el sem hagy!

  - tartotta magát a mondás a Vajdaságban, de számtalan helyen vélték január 18-át 40-es időjósló napnak. A földművesek ezen a napon kímélték az állatokat, még a lovakat sem fogták be, írja a Hobbikert.hu.

  Bár a meteorológusok nagy biztonsággal csak 3 napra előre tudnak pontosat mondani - és ebben a három napban bizony kemény fagyok lesznek -, az Időkép hosszútávú előrejelzése egyelőre nem támasztja alá a népi megfigyelést. Reméljük, nekik lesz igazuk.

  16144920 1344399328914419 1727227161 o.png
 • Egy Trainguy 659 nevű YouTube-felhasználó tette fel az alábbi videót, amihez szerintem nem ez a soundtrack illik, hanem Ozzytól a Crazy Train, szóval érdemesebb lenne a hangot levéve, a másikat feltolva megnézni. Mert a videó maga kurvajó.