Eufrozina, Kende
7 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A tegnap esti Teréz körúti robbanástól 50 méterre, a Kertész utcában sikerült ismét füstre és ordibálásra kilépnie a házból egyik olvasónknak. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a környéken ismét valami furcsa és megmagyarázatlan történt, megnyugtatunk mindenkit: bár a helyzet meglehetősen morbid, mindössze egy filmforgatásba csöppenhet, aki arra jár.

 • Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait, amik a következők:

  5 (kettő)
  14 (tizennégy)
  24 (huszonnégy)
  29 (huszonkilenc)
  32 (harminckettő)
  37 (harminchét)

  Telitalálatos szelvény most nem volt, a jövő héten így már 120 millió forint lesz a főnyeremény. Az  5 találatos szelvényekre 482 530, a 4 találatos szelvényekre 7475, a 3 találatos szelvényekre 1490 forintot fizetnek.

 • Mikor elültettük, nem gondoltuk volna, hogy ez a két tök együtt közel 70 kiló lesz, de most, hogy így lett, örülünk és szeretnénk megosztani a világgal

  – írta olvasónk, aki képet is mellékelt a 25 és 44 kilós tökökről, amiket vasárnap szedtek le a Fejér megyei Enyingen.

 • Ha volt olyan szerencsés kiskölyök, hogy megvalósult minden gyerek álma és saját faházzal rendelkezett, akkor sem valószínű, hogy ilyent sikerült összerakni. 

  Az angliai Dorsetben Guy Mallinson tervezte 5 csillagos épület, minden luxussal rendelkezik, sajnos az ára nem kispajtások zsebpénzéhez való, ugyanis több mint 50 millió forintba kerül ez a kis ékszerdoboz