Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai gyerekek körében az a mondás járja, hogy ha lenyelsz egy rágót, az 7 évig a beleidben fog keringeni.

  Elég mesés történet, viszont sajnos sok más áltisis legendához hasonlóan ez sem igaz :/

  A REactions youtube csatorna most egy videóban elmagyarázza az emésztést, és így végre azt is, mi történik a rágógumikkal, miután lenyeltük. 

 • És valahol garantálni, hogy az ember a büdös életbe' be ne tegye a lábát abba a műszaki boltba, ahol a tévéből egy koszos, hosszú hajú lány mászik ki. A rejtett kamerás videó egy reklám persze a Rings című horrorhoz amiben Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan és Vincent D’Onofrio szerepel, és a klasszikus japán-horrorfranchise legújabb amerikai inkarnációja. Bemutató február 3., nálunk is.

  Ja, a videót mostanáig 172 millió alkalommal nézték meg a Facebookon. Hoppá.  

 • A skót rocksztárt meghívták a skót futballkupa sorsolására, benne mindig lehet bízni, hogy feldob bármilyen átlagos eseményt.

  A 72 éves, de 12 évesként viselkedő showman meg is tette, ehhez természetes sármja mellett némi viszkire is szüksége lehetett, bár ez csak megérzés.

  animation.gif

  Lényeg a lényeg, vicces volt, de még így sem tudott akkorát bakizni, mint a másik, konszolidált vendég. Ő ugyanis beleesett a hatos-kilences csapdájába, és összekeverte a két - valóban nehezen megkülönböztethető, épp emiatt most is alá, és nem föléhúzott - számot. (2:00 környékén a matematikai félreértés.)

  Mr. Stewart húzta ki kedvenc csapatát is, a Celticet, ezt kissé megünnepelte, majd zárásként ignorálta szegény műsorvezetőt.

 • A címbéli állításra van képi bizonyítékunk is, mutatom, mert épp mostanában fut körbe a világon: