Judit
-2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • hhhh

  A három kedvencem a Huffington post által ajánlott tárgyak közül, amiknek létezéséről minden örökké fázó embernek tudnia kéne:

  • testápoló melegítő!
  • melegített egér!
  • távirányítással melegíthető talpbetét!
 • Egy 57 éves királyhegyesi férfit keresnek a makói rendőrök. Cseh Antal november 24-én, csütörtök délután, fél ötkor, indult busszal gyógykezelésre, Királyhegyesről Makóra, ahová azonban nem érkezett meg, és azóta életjelet sem adott magáról.

  20160912173922
  Fotó: Police.hu

  Az eltűnt férfi zömök testalkatú, 165 centiméter magas, 70 kilogramm, írja a Police.hu. Haja rövid és ősz, szeme barna, mindkét kezén műtéti hegek láthatók. Eltűnésekor világoskék, fehér feliratos kabátot, fekete melegítőnadrágot viselt, valamint egy vállra akasztható, fekete gyöngyvászon sporttáska is volt nála.

  A rendőrök azt kérik, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, értesítse őket az ismert telefonszámok valamelyikén

 • Elpusztult Long Hui, a bécsi állatkertben augusztusban született pandaikrek apja, amelynek hasában egy 10 centiméteres tumort fedeztek fel, írt az MTI.

  A 16 éves állat péntek délelőtt múlt ki orvosi vizsgálat közben. Long Hui már november közepe óta intenzív orvosi kezelés alatt állt, alig evett, kedvetlen volt és lefogyott.

  A Schönbrunni Állatkert közleménye szerint mivel az állapota drasztikusan romlott, a kínai szakértőkkel egyeztetve úgy döntöttek, hogy CT-vizsgálattal állapítják meg, műthető-e még a panda, az altatás alatt azonban szíve felmondta a szolgálatot.

  Az orvosok megállapították, hogy Long Hui már inoperábilis volt, tüdejében olyan elváltozásokat találtak, amelyek áttétekre utalnak.

  A hím pandának négyszer születtek ivadékai az osztrák főváros állatkertjében, legutóbb idén augusztusban jöttek világra Fu Feng és Fu Ban nevű ikrei. Első három kölyke, Fu Long (2007), Fu Hu (2010) és Fu Bao (2013) már visszakerült minden panda hazájába, Kínába.

  Long Hui 2000. szeptember 26-án született a Wolong kínai pandaszaporító állomáson. Yang Yang nevű nőstény partnerével együtt 2003. március 14-én érkezett a Schönbrunni Állatkertbe, kölcsönbe kapták Kínától.

  Ez volt európai állatkertben az egyetlen olyan pandapár, amely természetes úton szaporodott. Yang Yang és Long Hui az elmúlt években már "külön lakott", és csak a párzás idejére jött össze.