Zsanett, Janka
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nehezen tudjuk eldönteni, hogy mi lehetett a valószínűbb: Szíjjártó Péter annyira megmarkolta Volkov Vlagyimir Dmitrijevics, az oroszországi Mordvin Köztársaság vezetőjének a kezét, hogy az enyhe, de kitartó szorítást érzett a szervezetében, és minden vér a fejébe tolult, vagy éppen fordítva, Dmitrijevics mérhetetlen erejével annyira túltolta a kézfogást, hogy a magyar külügyminiszternek görnyednie kellett.

  • Februárban adta ki legújabb lemezét az ausztrál Led Zepként emlegetett Wolfmother, a Victorious turnéja pedig két körben is megjárja Európát: Magyarország a tavaszi etapból ugyan kimaradt, ősszel azonban pótolják az elmaradást: november 9-én, szerdán este az Akváriumban játszanak majd. Az albumról egyébként cikkeztünk a Stenken is: nekünk annyira nem tetszett, de azt írtuk, Jack Black valószínűleg nyelvet öltve csettintene a dalok hallatán.

  • Pár napja tette fel valaki a Redditre, hogy milyen vicces rajzfilmgonosz-szemöldököt rajzolt fekete filccel a gyerekének, és az internet népe azóta is visítva röhög, több mint 2 millióan látták a fotósorozatot az Imguron. Kérjük, ne próbálja ki ezt otthon a saját gyerekével. Máséval meg pláne.

    SgWWIfq
  • A képen látható vidám, kifacsart torzók olyan emberekhez tartoznak, akik egy sajtguriga után szaladnak, amit az angliai Cooper-dombról gurítanak le az évenkénti sajtgurítóversenyen Gloucesterben minden év május harmincadikán - írja az MTI. A több száz éves múltra visszetekintő eseményen az győz, aki elkapja a trófeaként is szolgáló Double Gloucester keménysajtot.