Szabolcs
19 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Kaposvármost.hu válogatásában sokkoló képek találhatóak a mai kaposvári özönvízről. Mint például az alábbi, amin megdöbbentünk, hogy ezt Magyarorszgáon fotózták.

  42437976c5fd1f91f82260187424ec2f 720x2000
  Fotó: Olvasói fotó / Kaposvarmost.hu

  Köszi, Stegal

 • ejt
  Fotó: Honvedelem.hu

  A Honvédelmi Minisztérium sajtóosztályától kaptuk a hírt: aranyérmet szerzett célbaugrásban a honvédség ejtőernyős válogatottja. A Bánszki Tamás százados, Varga Tamás zászlós, Hirschler Gábor zászlós, Gál Szabolcs őrmester és Asztalos István önkéntes műveleti tartalékos zászlós összeállítású magyar csapat az oroszországi Kubinkában megrendezett világbajnokságon érte el ezt a szép eredményt. A  Honvédelem.hu-n azt írják, jellemző az ugrások pontosságára, hogy a magyar csapat az ötven ugrásból összesen 26 centiméter hibát vétett összesen, a második helyezett orosz válogatott pedig 27 centimétert. Ahogy azt a régi ejtőernyős induló is tartja, a magyar ejtőernyősvadász még a sast is lepipálja.

 • A mindent nemzetire keresztelő kormányunk őrülete megfertőzte a hipermarketeket is. Az alábbi képet a vecsési Tescóból kaptuk, és fogalmunk sincs, miért ezzel akarják eladni a pékművészeti remekművet. Súlyos.

 • A Microsoft redmondi főhadiszállásán sikerült belefutnom az imént ebbe a csodálatos üzenetbe, az ingyenkajás teremben, közvetlenül a nagy vizespalack mellett, ahonnan bárki csapolhat magának, ha éppen megszomjazott. Mármint bárki, kivéve...

  Szóval kivéve a kormány alkalmazásában állókat és a közoktatásban dolgozókat, mert hát etika is van a világon, és nem elég korrumpálhatatlannak lenni, annak is kell látszani.