László
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy hét múlva Budapesten ad koncertet Madeleine Peyroux francia-amerikai énekesnő, aki Secular Hymns című albumát mutatja be Jon Herington gitáros és Barak Mori bőgős kíséretével.A 43 éves gitáron játszó énekesnő a gospeles, bluesos albumot egy Oxford környéki koraközépkori templomban vette fel, és a vallásos dallok mellett olyan profán művészeket is újragondolt, mint például Tom Waits.

    Peyroux-ot nehéz lenne egyszerűen gospelénekesként besorolni, bár sokat jelent számára a vallás, és a saját bevallása szerint a spiritualitását mindig is a zenében élte meg, stílusában keveredik a jazz, a funky, a blues, sőt még a francia sanzon is. Hogy melyik áll neki jobban, azt mindenki eldöntheti július 4-én a MOMKultban.

  • Oké, nem akármilyen térképről van szó. A Van Eaton Galleries amerikai aukciósház az első Disneyland eredeti, színezett térképét árverezte el, amellyel Walt Disney, a park alapítója az anaheimi létesítmény támogatásáért pályázott 1953-ban.

    K  AP20170626108
  • Hivatalos Facebook-oldalán jelentette be az örömteli hírt Vörös Attila, hogy a seattle-i Sanctuary mellett a norvég black metal egyik legismertebb zenekarában, a Satyriconban is gitározik. Pár napja egy titokzatos posztban már bejelentkezett, ahol a jellegzetes mikrofonállványról már lehetett sejteni, hogy kivel próbál Attila, de csak ma jelenthette be hivatalosan is a hírt, miután lement az első koncert.