Elemér
5 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Olvasónk küldte a képet a szél által megtépázott Déli pályaudvarról. Látszik, hogy a tetőből levált egy nagyobb fémlemez, amit a szél lenget, és előbb-utóbb nyilván le is fog esni. És akkor nagyon nem kéne senkinek alatta állnia.

  deli
  Fotó: Olvasónk, István
 • Kik és miről akarták elterelni a figyelmet, amikor az Aldinál bevezették az új bevásárlókocsikat? Tényleg tudni szeretném, ki volt annyira gonosz, hogy nyikorgó, surrogó, a vásárlókat állandó kiigazításra kényszerítő bevásárlókocsikkal árasszák el az Aldikat? 

  Képernyőfotó 2017-02-28 - 12.04.44.png

  Úgy gondolták, hogy 2016 nem volt eléggé nyomoruságos, ezért 2017-ben ilyesmivel kínozzák az embereket? Még mindig túl egyenes az emberek gerince, ezért olyan alacsonyra tervezték, hogy már átlagmagassággal is állandóan hajlongani kelljen, hajbókolni a Nagy Tervezőnek? Hát ebből elég!

  • 507
   Nem járok Aldiba
  • 152
   Dehogy, az a pokol
  • 125
   Igen

  Elég a virágnyelvből, a szomorú összenézésekből, a kínos összemosolygásokból. Persze, mint minden újdonságnak, ezeknek a kocsiknak is időt kellett adni, hogy kirúgják magukat, hogy az emberek hozzászokjanak, ezért sem szóltam az elején, ne én legyek a rossz fej, de mostantól nem maradok, nem maradhatok csendben. A jövő a tét.

  Kimondom: az Aldi új bevásárlókocsijai alkalmatlanok, nem jó társak a kényelmes barangoláshoz, a könnyed bevásárláshoz. Túl szélesek, mindenbe beleakadnak, a húzókar (na, őrá még külön visszatérek) állandóan lecsúszik, ezért gyakran meg kell állni, hogy csontig kihúzzuk, de így meg nem marad elég hely közöttünk, és folyamatason a sarkamra görög, ráadásul nem is a kerekein, hanem a sarkain kell húzni, hát tisztára olyan, mint az őskorban, amikor még a kereket sem találták fel!

  Szóval a húzókar. Hát azt meg miféle futóbolond ötlete alapján innoválták? Egy rugalmatlan, biciklisávnyi széles műanyag sín, amit képtelenség könnyedén megmozdítani. Jóhogy nem már kiáll velem szkanderezni. Szóval hol vannak a régi, jól bevált bevásárlókocsik? Kérem őket vissza!

 • Gyakran panaszkodunk a magyar utak minőségére, és általában igazunk van, de most álljunk meg egy pillanatra, és nézzük meg a romániai Rădăuţi Prutot Manoleasával összekötő DN 24 C-t.

  manoleasa
  Fotó: Google Maps

  Ez egy főút, ami a moldovai határral párhuzamosan fut negyven kilométer hosszan. Nagyjából úgy képzeljék el, mintha az itthon a 47-esen autóznánk Orosháza és Békéscsaba között.

  Namármost, ezen a DN 24 C-n nincs aszfalt.

  Ahogy enyhült az idő, a gödrök megteltek vízzel. A közlekedéshez kötélidegekre és erős futóműre van szükség. 

  map
  Fotó: Google Maps

  Öt éve elkezdték a felújítást, de a munka valamiért leállt. Most azért tüntettek a környéken élők, hogy a gányolás helyett kapjanak rendes utat.

  Maszol.ro cikkében videót is talál, érdemes kattintani.

 • Hotline Blinges Kevin óta üresen tátong a potenciális magyar gyereksztárok panteonja, de szerencsére jön a felmentő sereg Dani Enrikó személyében.

  Enrikó a dalban arról énekel, hogy szeretne a nők hercege lenni, és annyira biztos a dolgában, hogy nagybetűs Férfiként ropja a nála simán fél fejjel magasabb csajokkal is. Különösen felhívnám a figyelmet arra a jelenetre 1:26-nál, ahol szegény Enrikót felrúgják focizás közben, mire a pályán szélén álldogáló lányok egyike lép oda segíteni neki. Mondani sem kell, hogy 100-ból 99-szer a fiú az, aki segítő kezet nyújt a lánynak, de ennél a korosztálynál nem kérdés a gender, és csak a szerelem számít igazán!

  Enrikó egyébként nagy nőcsábász, az előző romantikus videóját már négymillióan látták, és fiatal kora ellenére úgy imádják a csajok, mintha maga Enrique Iglesias duruzsolná a fülükbe, hogy te amo senorita.

  Az már tényleg csak bónusz, hogy Enrikó a szerelmes popslágerek mellett simán otthon van a tradicionális cigányzenében is. Vigyázat, lányok, új csődör tűnt fel a horizonton!