Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Gorillaz után az Arcade Fire is Donald Trump beiktatására időzítette a legújabb számát. A 2013-as Reflektor album után most először új zenét kiadó zenekar Mavis Staple-lel készített közös számot.

    Az I Give You Power szerepelni fog a zenekar idén megjelenő új nagylemezén is.

  • "Tudom, okozok egy kis meglepetést: meghívottként részt veszek az Egyesült Államok 45-ik elnökének, Donald J. Trumpnak a beiktatási ceremóniáján" - írta csütörtökön Facebook-oldalán Vujity Tvrtko. A tévés a központi tribünön ül majd, 30-40 méterre az eseményektől.

    Hogy miért kapott meghívót Trumptól, azt természetesen nem árulta el egyből a feszültségkeltés nagymestere, később viszont kitett egy videót, amiben végtelennek tűnő fontoskodás után teátrálisan kinyitja a borítékot a meghívóval. "No! Meghívtak!" - jelenti ki diadalmas arccal (4:24).

    De végig ne nézzék, ha arra kíváncsiak, miért hívták meg Tvrtkót, ez az infó a húszperces videóba ugyanis sajnos nem fért bele, talán az évad végén kiderül.

  • Donald Trump beiktatási ceremóniája egy óra múlva veszi kezdetét, Barack Obama befejezte az utolsó Fehér Házban tartott sajtótájékoztatóját. Mi van még hátra? A dobozolás. Az viszont a beiktatási ünnepség alatt sem áll le.