Tihamér, Annamária
19 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • yrvsbeomvlepuyygvh1o

  Úgy volt, hogy 2017-ben már mozikba kerül Guillermo Del Toro 2013-as sci-fi-katarsztrófafilmjének folytatása, amiben egy párhuzamos dimenzióból a Földre támadó bazinagy szörnyek ellen kellett megküzdenie az emberiségnek, pontosabban egy maroknyi, igen elszánt katonaembernek, akik bazinagy mechákban ülve gyakták le az ellent. Sebaj, egy pluszt évet már kibírunk, eredetileg 2015-ben kellett volna jönnie a folytatásnak. Del Toro most nem rendez, csak producerkedik, a rendezést átadta Steven S. DeKnightnak, aki a Daredevil tévésorozatot is jegyzi. Bemutató: 2018. február 23.    

 • Még azt mondják, hogy Nigel Farage csak egy agyatlan populista, aki összevissza ígérget mindent, csak hogy a pártja győzedelmeskedjen a népszavazáson. Pedig ez szemen szedett hazugság, Farage és a UKIP minden felmerülő kérdésre részletes választ adnak a brexit-tervükben:

  • Hogyan csatlakoznak majd az EU közös piacához,
  • hogyan szabályozzák majd az EU-n belülről és kívülről érkező bevándorlást,
  • milyen szabadkereskedelmi egyezményeket kötnek majd Nagy-Britannia fő partnereivel,
  • hogy marad majd London Európa pénzügyi központja, 
  • hogyan fejlesztik majd a brit egészéségügyet és szociális ellátást, 
  • stb. 

  Mindenre megvan a válasz,

  csak a thebrexitplan.com oldalra kell fölmenni, és megnyomni a nagy piros gombot!
 • A településen speciális lovaskocsikkal gyűjtik be újabban a szelektív hulladékot, ami a lenti videó tanúsága szerint nemcsak környezetbarátabb, hanem jóval olcsóbb megoldás a hagyományos kukásautónál. Például 50 millió forint helyett csak 4 millióba kerül (bár mondjuk egy lovaskocsiért az sem kis összeg), az üzemeltetés pedig 6,5 millió helyett csak 2,1 millió forint.

 • Bassár el-Aszad szíriai diktátor szerint a brexit-népszavazás eredménye azt jelzi, hogy az Egyesült Királyság vezetői "elszakadtak a realitásoktól". 

  Mondja ezt ugyebár az az ember, akinek az országa öt éve polgárháborúban áll; aki ebben a polgárháborúban módszeresen gyilkoltatja saját népét, kórházakat bombáz és orvosokat ölet meg; kamuválasztásokat rendez a harcok közepén; és a nyilvánvaló patthelyzet ellenére hallani sem akar arról, hogy feladja hatalmát.

  De az érvelése is zseniális.  Arról beszélt az ausztrál SBS televíziónak, hogy ezek a brit politikusok, akik mellesleg azt akarják, hogy ő húzzon el a rákba, nincsenek tisztában a realitásokkal, mert ha tisztában lennének, akkor nem tartottak volna népszavazást. De megtartották, szóval ők legfeljebb második vonalbeli politikusok Aszad szerint.

  Remélem a jövőben megkérdezik Aszadot majd a Donal Trump nevű jelenségről is, és a brazil korrupciós botrányt is kommentálni fogja majd.