Jusztina
6 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A gengsztereiről elhíresült város fenyegető jellege nem valami régmúlt romantika része, hanem a mai napig élő és valós dolog. Ezen a hétvégén péntek este és vasárnap hajnal között hét ember halt meg lövöldözésben, és legalább 36-an sebesültek meg, közülük egy ember válságos állapotban van. 

    Az ABC7News ebben a cikkben részletesen beszámol a lövöldözésekről.  


  • A volt autóversenyző, Michael Fröhlich több mint 50 veteránautót gyűjtött össze a németországi Neandervölgyben fekvő telkén, köztük néhányat szándékosan törtek össze. Az autóritkaságok közt Jaguar XK120, Porsche 356 és Buick is található. A legnagyobb ritkaság egy B.F. címerrel ellátott Rolls Royce. Hogy mi lesz a jobb sorsra érdemes gyűjteménnyel, nem tudni.

  • Egy halom csővel a platón próbált meg rácurükkölni a kompra egy valószínűleg orosz sofőr, de a mutatványból bűvésztrükk lett. A komp elúszott a helyéről, a kamion, a csövek és a plató pedig meglepő kecsességgel süllyedtek el néhány pillanat alatt.

  • Igen, jól látja, az ott Buda Örs. Ugye mekkora ötlet? Hogy így összehozzák azt, hogy Budaörs meg Buda Örs, érti?  A következő képen meg láthatja Buda Orsit, Buda Jenőt és Buda Gyöngyit. Ez is telitalálat! Örsről azt tudjuk meg, hogy "nem kockáztat" (vonzó tulajdonság), Orsi pedig "rendes és elmegy szavazni". Mostantól egy ideig soha, de tényleg soha ne nézzen elhaladó buszok után Budaörs térségében. Így talán nem válik áldozatává a budaörsi KDNP vizuális környezetszennyezésének.