Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Legalábbis a videó végén nem úgy tűnik, mint aki jól van, bár én nem bírom elhinni, hogy ennyi kaja fizikailag elfér bárki gyomrában. De talán nem csupa hazugság az internet és vannak még igaz dolgok, adjunk egy esélyt ennek is.

 • A hó fogságából mentettek ki három kutyakölyököt a lavina által betemetett közép-olaszországi Farindola közelében lévő Rigopiano hegyi szállónál január 23-án öt nappal a hóomlás után.

  A mentõegységek eddig tizenegy túlélőt és öt holttestet találtak huszonhárom embert továbbra is keresnek. 

 • Lehet. Az Ever Block feltalálta nagyban, amit mindannyian csináltunk kicsiben. A német cég a legóhoz hasonló építőblokkokat gyárt, amikből elég hamar fel lehet húzni egy válaszfalat a lakásba vagy az irodába. Az elemek nagy ütésállóságú polipropilén kopolimerből készülnek. A téglák méretüktől függően 10 dekástól 1 kilós súlyúak lehetnek.

  Az a legkevesebb, hogy a 15 különféle színben gyártott elemekből igencsak kreatív módon építhetünk magunknak színes falakat. A blokkokban kábelcsatornák is futnak, így nem jelent gondot a villany- vagy a vízvezeték beépítése. A fal stabilitását kiegészítő dübelekkel, rudakkal lehet növelni. Az anyag könnyen tisztítható. Készülnek átlátszó elemek is, amiket kivilágítva különleges hatást érhetünk el. A kisebb elemekből polcrendszerek és tartóelemek is építhetők. Sőt! Korábban írtunk arról, hogy a cég igazi házak építésére alkalmas elemeket is gyárt. Hát akkor épüljön meg végre az embernagyságú Legoland!

 • Nem működő köztéri órákból egész jól áll a főváros, a Széll Kálmán tér után a Nyugati téren sem működik az óra, ami mindkét helyen lehetőséget nyújt arra, hogy a civilek közössége – persze sejtjük kiknek a pénzén, és milyen brüsszelita hátsó szándéktól vezéreltetve – kiegészítse a műalkotásokat működő órákkal.

  16174870 10154990772418293 4377625395598052127 n
  Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook

  A Széll Kálmán téren sajnos most az önkéntes óraadók vesztésre állnak, kétszer tettek ki celofánnal felerősített működő órát az oszlopra, hivatalos kezek sajnos épp ennyiszer szedték le, a Nyugati téren viszont még tüntetően áll a nemműködőóra alatt a működőóra, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tett ki.

  És egyúttal választ is adva, miért van két farka annak a magyarkutyának. Hát, mert egyik a kismutató, a másik a nagy.