Lajos, Patrícia
16 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pontosan tíz éve, 2006. augusztus 25-én írtuk ezt

  Ugyanezen a napon Dárdai Pál csapatát, a Herthát a dán Odensével sorsolták össze az UEFA kupában. Fülöp Márton a Tottenham, Sáfár Szabolcs az Austria Wien kapuját védte, Rudolf Gergely a Nancy csapatát erősítette.

  A miniszterelnököt Gyurcsány Ferencnek hívták.

 • Steven Seagal pánszláv vonzalma közismert, különösen a keleti szlávokat, azon belül a régió országainak vezetőit nagyon szereti.

  Vlagyimir Putyinnal való aikido-dzsúdó alapú barátsága megszakíthatatlan, két éve még nem zárta ki, hogy orosz állampolgárságot is szerezne. Ebben aztán Gerard Depardieu és Monson megelőzte, talán ezért is gondolta meg magát Seagal, aki végül idén nem orosz, hanem szerb állampolgár lett.

  De ez nem akadálya a kelet-európai kalandozásoknak, sőt talán meg is könnyíti, hiszen szerb állampolgárként vízum nélkül mehet Oroszországba vagy épp Belaruszba. Szerdán Alekszandr Lukasenkóval találkozott, kicsit járkált Minszkben és ismerkedett a belarusz konyhával. Seagal Oroszországban is elsütötte, hogy felmenői oda valók, most ugyanezt mondta Belarusz kapcsán, ahová épp ezért már állítólag nagyon vágyott. Érdemes volt, fantasztikus képek készültek a 64 éves színész-producer-énekes harcművészről, amint meghatározhatatlan folkrólból eredeztethető fekete ruhában répát majszol, belarusz görögdinnyét ragad meg és cseveg a stílusjegyeiben az Huga Chavez-Fidel Castro vonalon elhelyezhető olimpiai mackófelsőben mosolygó Lukasenkóval. 

  Beszélgetésük állítólag a káposzta-cékla-répa körül forgott, de egyoldalú lett a vége, mert Lukasenko egy aláírt fotóalbumot és tőrt adott a színésznek, Seagal viszont nem készült ajándékkal, amit az elnök szóvivője szerint a színész utólag nagyon sajnál.

 • Az évszázados hagyományok és a 21. századi divatsikoly tökéletes találkozása Heves megyében.

 • Tizenöt év alatt semmi nem változott Győr egyik legforgalmasabb vasúti átkelőjénél, az Újlak utcánál, írja a Kisalföld. A lap munkatársai lemérték: egy óra alatt tízszer zárták le az átjárót, azaz 31 percig nem tudtak átkelni rajta az autósok és a gyalogosok. Sokan nem is várták meg a zöldet, átmennek a tiloson.

  Állítólag készül majd egy aluljáró egy mintegy egymilliárd forintba kerülő csomópont-fejlesztés részeként, azonban erre még jó sokáig várni kell, egy korábbi közlés szerint 2020-ig. Addig is kérjük, ne keljenek át a piroson!