Árpád
-2 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A japán kormány egy Akita kutyát ajánlott fel ajándékként a rendkívül macsó, és a természetben mindenféle állatokkal gyakran fotózkodó, orosz elnöknek, Vlagyimir Putyin azonban visszautasította a kutyust.

  Nézzék meg, hát van szíve ennek az embernek?!

  Ráadásul az új kutyust társnak szánták az előző japán ajándékkutyus, Jume mellé, akit 2012-ben adott Putyinnak Japán. Nem tudni, hogy arról van szó, hogy nem fér el az újabb kutya a híresen szerény körülmények között élő Putyin kennelében, vagy csak azt próbálta ezzel jelezni az orosz fél, hogy most nincsenek annyira jóban a japánokkal, mint 2012-ben voltak.

  De az is lehet, hogy az a gond, hogy az Akitával nem lehetne úgy zavarba hozni Angela Merkelt, mint mondjuk egy labradorral

 • Egy igazán szörnyű bűntény történt pár napja az amerikai St. Louis egyik külvárosában. Frosty, a felfújhatós hóember csak bambán ácsorgott gazdái háza előtt egyik este, amikor egy autó lassított a ház előtt, kiszállt belőle egy kapucnis bűnöző, és egy késsel hasba szúrta az ártatlan hóembert.

  animation.gif

  A vandál megpróbálta elvágni a hóembert rögzítő köteleket is, de ez nem sikerült, úgyhogy inkább elhajtott, Frosty pedig szépen lassan leeresztett. A szörnyű esetet a biztonsági kamerák is rögzítették.

  A hóembert gazdája az eset után online adománygyűjtést indított a sebesült hóembernek. A Gofundme nevű oldalon azt írja, hogy a karácsonyt tönkretevő Grinch követte el a maffia stílusú leszámolást. A gazda azt is írja, hogy pletykák szerint az elkövető kocsiján egy Trump matrica volt.

  Frostyt sikerült kilenc öltéssel összevarrni,  állítólag már jobban van, sőt

  ragaszkodott hozzá, hogy újra munkába álljon, mert hisz az ünnep varázsában és abban, hogy az emberek össze tudnak fogni, szeretni és tisztelni tudják egymást, a nézeteltéréseik ellenére. 

  Az összegyűlt pénz valójában egy gyerekeket segítő alapítványnak megy majd. A célként kitűzött 1000 dollár fele már össze is jött.

 • Megvan a Nagy Lebowskiból az a rész, amikor Walter Sobchak, a némi mentális problémákkal küzdő vietnami veterán megpróbálja kiszedni a középiskolás Larryből, hogy az hová rejtette Töki haverja egymillió dollárját? (Ami ráadásul nem is Tökié, de ez most mellékszál.)

  No, hasonló eszközökkel próbálták elintézni sérelmeiket a nógrádi Kállón szombat délután P. Vilmos 34 éves, P. Dávid 24 éves és B. József 23 éves helyi lakosok.

  És innen át is adjuk a szót a rendőrségnek: december 10-én a délutáni órákban haragosuk kállói családi házához mentek, melyet követően P. Vilmos és P. Dávid bántalmazta az udvaron tartózkodó sértettet, majd elhagyták a helyszínt. Fél hat körül baltával, karóval és egy vasrúddal felfegyverkezve visszatértek, majd szóváltást követően többször megütötték a sértettet és annak segítségére siető hozzátartozóját. A gyanúsítottak ezt követően az ingatlan előtt parkoló gépjárművet megrongálták, annak szélvédőjét betörték.

  walter.gif

  A három férfit rövid időn belül elfogták, ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 • Az Indexbe érkezve ilyen volt a napfelkelte (a felhőpornó az Instagramon becsléseim szerint a második-harmadik legnépszerűbb téma a cuki kisgyerekek és cicák után, holtversenyben a kajafotókkal és az edzőtermi szelfikkel).

  15440522 1468615096490394 6387646582044805463 o
  Fotó: Haász János / Index

  A narancssárgába hajló égbolt az emberből előhozta a költőt, mint karácsonyi leárazás a vérszagot fogott ragadozót: Isten dzsúza padlót fogott / besárgultak az angyalok / a felhők fölött mindig kék / de lentről sárga lett az ég.

  Hamarosan kapcsoljuk a mutimiteszel-rovatunkat, addig is zene!