Zsuzsanna
-2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • NeYN1mh.png

    Február közepén valaki lavinát indított el a neten, amikor posztolta ezt a fotót a leméretezett Donald Trumpról, akiről azóta egy galériányi kép készült már hasonló helyzetekben.

    Így jár az, akiről annyi kép készül menet közben, hogy könnyen lecserélhetővé válik a képeken.

  • Valaki úgy gondolta, hogy jó ötlet ezer egynapos csirkét csak úgy otthagyni a mezőn, nem messze az angliai Peterborough-tól. Hogy ez valamilyen elfuserált állatmentő, vagy egy szándékos állatkínzó akció volt, egyelőre nem tudni.

    Vélhetően a közeli csirkefarmról kerültek a mezőre, ami később össze is gyűjtötte a kalandot többségükben túlélt csibéket. (via)

  • A Police.hu híre szerint reggel a XVIII. kerületi Nefelejcs utcai garázssor mögött lévő tó partján sétáltatta a kutyáját egy 13 éves kislány. Az eb a jégre futott, és amikor a lány utána ment, beszakadt alatta a vékony jégréteg. A rendőröket egy járókelő értesítette. A járőrök 5 perc alatt a helyszínre értek, és kihúzták a fuldokló gyermeket, akit a mentők a Heim Pál Gyermekkórházba szállítottak.

  • A Duna jegesedése miatt január 8-án leállította a BKK a D2-es hajójáratot, ami a Batthyány térről viszi az utasokat a Kossuth térre. A közlekedési társaság most közölte, hogy a jég levonulásával hétfőn újraindulhat a hajójárat - amivel fél óra alatt teheti meg ezt a hatalmas távot.