Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az imént posztolta Flickr-re és Facebookra is az alábbi képet Thomas Pesquet, az Európai Űrügynökség francia űrhajósa, aki a Nemzetközi Űrállomásról folyamatosan kukkolja a Földet.

  A fotó december 28-án készült, két nappal karácsony után, és jól látszik rajta hogy egy szemernyi hó sem esett még akkor a magyar fővárosra. A látvány azért így, még fejjel lefelé is remek, köszönjük Thomas a kis meglepetést!

 • A veronai buszbaleset áldozataira emlékezve a Magyarországon elrendelt gyásznap alapján az Európai Parlament előtt is félárbócra engedték a magyar zászlót.

   

  Az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker tegnap este adott ki nyilatkozatot a magyar diákok veronai buszbalesete miatt. „Legmélyebb együttérzésemet és őszinte részvétemet fejezem ki az érintettek felé. Semmilyen nyilatkozat nem enyhíthet azon a fájdalmon, amelyet ez a tragikus veszteség okozott, de gondolataimban a baleset áldozataival és szeretteikkel vagyok, akik gyászolnak, és a nemzettel, amely együtt gyászol velük.”

  Az Európai Parlament nemrég megválasztott olasz elnöke, Antonio Tajani Twitteren üzent. „Mélyen elszomorított az olaszországi szörnyű buszbaleset híre. A gondolataim és a részvétem a fiatal áldozatok családjaival és Magyarországgal.”

 • A Trainspotting második részének edinburgh-i bemutatóján állt össze egy képhez Ewen Bremner, Ewan McGregor, Jonny Lee Miller és Robert Carlyle, azaz Spud, Renton, Beteg Srác és Begbie a vörös, vagyis ebben az esetben narancssárga szőnyegen. Nekünk egyelőre ilyen fotókkal kell beérnünk ahelyett, hogy két óráig nézhetnénk őket egy nagyjátékfilmben, mivel a magyar premiert sajnos eltolták egészen március másodikáig. :'-(((

 • A főszerepben egy ötvenes éveiben járó férfit látunk, akit bűnösnek mond ki a bíróság, mert nem mozgott eleget és sokat dohányzott. Az ítélet: RÁK!

  kep

  Úgyhogy haljon is meg! Na jó, egye fene, kap még egy esélyt a szerencsétlen. 

  Tényleg ez a sztori a Magyar Rákellenes Liga kampányvideójában, aki nem hiszi, nézze meg:

  Bittner Nóra, a Liga elnöke nem érti, mi a baj a videóval - legalábbis ez derül ki egy Tv2-nek adott interjújából, amit a 444 szúrt ki. 

  Sokan viszont ellenkampányba kezdtek, hangoztatva, hogy a rák - ellentétben azzal, amit a Liga állít - nem ítélet.