Olga, Liliána
19 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Így. A hódmezővásárhelyi rendőrök  tették közzé a felhívást , hogy keresik a kerékpár jogos tulajdonosát, de szerintem ő ettől csak szomorúbb lesz majd.

    bicikli

 • Egy Joshua nevű ausztrál nyerte meg a Mikronéziában lévő Kosrae szigetén lévő 16 szobás egzotikus szállodát, melytől tulajdonosai tombola piacra dobásával szabadultak meg. Na nem mintha szar hely lenne, vagy veszteséges, egyszerűen csak 22 év után vissza szeretnének térni a hazájukba.

  A világméretű tombolából 50 ezer jegyet kellett eladniuk, hogy pénzügyileg jól jöjjenek ki a bizniszből - és bármilyen kockázatos is volt, sikerült nekik. Joshua a 44980-as számú szelvényt vette meg potom 49 dollárért, mostantól pedig ezen a csodás helyen tengődhet élete végéig. Annyira sajnáljuk szegényt, hogy potyognak a könnyeink.

 • Bikacápa támadt egy fogorvosra, ami elsőre talán meglepő lehet még akkor is, ha sokan talán az univerzum egyenlítési próbálkozását látják a dologban. A lényeg, hogy Steve Cutbirth a Bahamákon búvárkodott, pontosabban szigonypuskával halászott, és nem sokkal az után, hogy eltalált egy nagyobb halat, egy bikacápa úgy döntött hogy az a hal inkább neki kell, és rátámadt a búvárra. Cutbirth szerint ez olyan érzés volt, mintha elütötte volna egy kamion, és csak a cápa fehér hasát meg a fogakkal teli száját látta, miközben az arcon, aztán térden harapta.

  d11f993e55767f0ef8db3792d8024e8437bb493775eff1d5e240843b5645b630

  A bátor fogorvos védekezésképp belerúgott a cápába, aztán gyorsan a felszínre iszkolt, ahol a segítők berángatták egy csónakba. A férfi az arcán és a térdén is megsérült, de semmi komolyabb baja nem esett, valószínűleg a búvármaszk és a lábára kötözött kés tokja megvédte a baj nagy részétől.

 • Igencsak meglepődtek a Puskás Ferenc Stadion melletti pályán futó sportolók és hobbifutók, amikor a rekortánon néhány ezer tonna törmelési hulladék állta az útjukat. Igen, a 100 milliárdból megújuló Puskás (nép) stadionnál olyan jól megy, hogy a költségek cseppet sem számítanak, emberek sem számítanak, mindent úgy történik, ahogy éppen esik, vagy ahogy puffan.

  Takács Krisztián, aki a képet publikálta, az alábbi gondolatmenettel osztotta meg a látványt:

  „Minap betévedtem a Népstadion területére. Kíváncsi voltam,a Puskás Stadion bontására, kíváncsi voltam, mi folyik a 3 méter magas OSB lapok diszkréciója mögött. (...) A Központi Sportiskola tornacsarnoka melletti atlétika pályán 10 méter magasan áll a Puskás Stadion apróra darált betontörmeléke. Belepi a füvet, belepi-az amúgy tökéletes állapotban lévő-napi használatban tartott rekortán pálya nagyobbik felét. Okos emberek még okosabb emberek parancsszavára ide hordták, hordják az osztályozott betonhulladékot. (...) Megnéztem az új stadion legfrissebb látványtervét. Állítólag több mint 20-féle sportot fog kiszolgálni. Állítólag. Gondolom olyanokat,mint foci,futball,labdarúgás...merthogy az új stadionban nem jutott hely az atlétikának.”