Ilona
16 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Emilia Clarke, a Trónok harca egyik főszereplője 157 centi magas, amivel éppenhogy csak veri Maisie Williamst, a sorozat Arya nevű karakterét a maga 155 centijével. Williams jól is mutatott a 191 centi magas Gwendoline Christie (Brienne) mellett, amikor az egyik részben bajvívást gyakoroltak közösen. Ha valakit az ilyen számok nagyon felizgatnak, ide klikkoljon, az összes szereplőt megtalálja tornasorba rendezve.

 • Az alábbi fotón egy amerikai lelkipásztor látható:

  At church.

  @dewberry_2017 által megosztott bejegyzés,

   Akinek egészen addig simán ment az internetes élete, amíg a rapper/énekesnő Nicki Minaj egyik Instagram-posztja alá azt a nyelvtanilag kicsit problémás mondatot kommentelte be, hogy

  I’ll love to eat your booty @NickyMinaj

  Előfordul az ilyen, Minaj kommentjei között nagyjából millió hasonló van, de szemfüles emberek kattintás után jöttek rá, hogy egy lelkipásztorról van szó. Aki először aztán Instagramon megpróbált szembeszállni azzal a rengeteg kamuprofillal, ami belőle próbált viccet csinálni, aztán láthatólag feladta és elvesztette a harcot, mert most már csak és kizárólag nőkről posztolgat. Szegény névtelen lelkipásztor!