Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • nswmc479786713

    Ezt a robotot itt ni. A Csillagok háborújában megvan az a jelenet, amiben Csubakka rámordul egy ilyenre? Na azokért a hangokért kéne, amit akkor ad ki. Decembertől lehet venni a Disneylandben és Disney Worldben, de nem mindenütt, még mielőtt feleslegesen rohanna ki valaki Párizsba. 

  • Egy renderelt képen már látható a Huawei új csúcsmobilja, a jövő héten hivatalosan is megjelenő Mate 9. Természetesen ezt a képet is Evan Blass szállította le a Twitterén.

     Ennek is kétlencsés Leica kamerája lesz, egy fekete-fehér és egy színes, mint a P9-nek. A gyengébb változatnak 32/128 GB tárhelye és 4 GB RAM-ja lesz, a hajlított kijelzőjű Pro azonban laptopokat megszégyenítő 256 GB / 6 GB kombót kap.

    Blass úgy tudja, hogy az árak is elég húzósak lesznek: a legkomolyabb felszereltségű mobilért 1300 dollárt kell majd a kasszánál hagyni. Vajon van már olyan erős a Huawei márkaneve, hogy elbírja a vevők teletömött pénztárcáját?

  • Az Incarnate című, decemberben érkező ördögűzős horror négy éve áll dobozban valamiért, de most végre megnézheti az egész világ (tán még mi is), hogyan mászik bele egy megszállt kisfiú elméjébe az Aaron Eckhart alakította démonvadász, hogy ott nagyon megpofozza a Trónok harcában feszt pucérkodó Carice Van Houten.