Ágnes
-13 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Így néz ki most a főváros, a szmog több helyen is 280 körüli, sőt feletti értéket mutat. Sokat elmond a helyzetről, hogy az Időkép térképe 300-ig van kalibrálva, remélhetőleg egy 300 feletti érték lenullázza, és akkor minden kék és zöld lesz, így nem kell elrendelni semmiféle szankciót.

  • A magyar nézők többségének talán csak huncutul nyalókázó nyomozót alakító színész 1922. január 21-én született, és 1994. január 22-én hunyt el. 

    A Kojak című tévéfilmsorozat főszerepe mellett sok jó alakítása volt, főleg korábban. Ezek közül is kiemelkedik a Kelly hősei című 1970-es háborús film, ahol amerikai katonák a náci frontvonalak mögött akcióznak, parádés szereposztásban. Savalas mellett Clint Eastwood és Donald Sutherland is játszik a magyar tévékben már csak nagy ritkán fel-felbukkanó klasszikusban. 

    Aki nem látta, feltétlenül pótolja, íme egy kis ízelítő: 

  • Ma reggel történt, hogy a sofőr kiszaladt a mosdóba, bezárta a vezetőfülke kabinját, de mire visszatért a mellékhelységből, már valaki lovasította a kötött pályás járművet. (via Zeit im Bild

  • Bazil macskám nagy betyár volt fiatal korában, olykor egy hétre is elcsatangolt a környéken. Én a Lánchídnál lakom Budán, és volt eset, mikor 3 nap után a Várban futottam össze vele, kicsit bratyiztunk, aztán ment a dolgára, és megint nem láttam napokig. Milyen jól jött volna 10 éve egy ilyen nyakörv!

    Az okoskarkötőhöz hasonló szerkezet egyrészt figyelmezet, mikor kell etetni, bolhairtót adni, orvoshoz vinni az állatot, másrészt GPS és Bluetooth segítségével az elkóborolt kutyát, vagy a farakás alatt rejtőző cicát is megtalálhatjuk, persze csak majd ha elkészül a kütyü. Addig is elégedjenek meg egy mai fotóval a 15 éves Bazil napsütötte füléről: