Dömötör
11 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőfotó 2016-10-26 - 7.46.28.png

  Éveken át viccelődtünk azzal mindenféle robotos-drónos hírben, hogy na, most aztán már tényleg csak az kell, hogy a Skynet öntudatra ébredjen, de hirtelen nem is olyan vicces ez az egész. Egy Alexander Ruben nevű fickó egyszerűen megunta, hogy ez az egész "bánthatják-e a robotok az embert" vita csak elméleti síkon folyik, és megalkotta az első olyan robotot, ami maga dönti el, hogy bántja-e a közelébe merészkedő embert, vagy inkább nem.

  Az alábbi videón azért szerencsére látszik, hogy elég messze vagyunk attól, hogy titáncsontvázú gyilkológépek igázzák le az emberiséget, de hát minden történetnek van egy eleje.

 • Gábor nevű olvasónktól kaptuk a képet: a Murányi és Peterdy utca sarkán egy autós teremtett klasszikus amerikai filmes jelenetet azzal, hogy elgázolta a tűzcsapot, amiből feltört a víz. A baleset részleteiről egyelőre nem tudunk semmit.

  Hasonló eset történt tegnap a Bazilikánál is:

 • Egy Kassouf nevű brit és a kanadai Griffin Benger játszotta alighanem az év egyik legfeszültebb leosztását.

  Kettejük összecsapása még júliusban volt, de csak éjjel mutatta be az ESPN, és a videó szélsebesen terjedt a szerencsejátékos szcénákba (már amennyiben a pókert lehet klasszikusan szerencsejátéknak nevezni).

  A tét valami 5-6 millió dollár az asztalon (csak játékpénzben, hiszen a valódi összeg nem ennyi), a kanadainak két ásza van, pár király a brit fickó kezében. Utóbbi egyébként ügyvéd, és a jelek szerint nemcsak a munkájában szeret lyukat beszélni az ember hasába, hanem a hobbija is az.

  A legjobb jelenet, amikor a kanadai (úgy tesz?), mintha megelégelné Kassouf folyamatos célozgatásait, és zrikálását, amivel az szeretné megtörni őt, hogy kizökkentse a koncentrációból, aztán kitör, és visszatámad. Kijelenti, hogy ellenfele verbálisan zaklatja, és ez már nem vicces, és hogy biztosan mindenki így is gondolja a teremben. Nézz már magadba, kiáltja neki, majd elhangzik az all in, mind a ketten kiterítik a lapjaikat! Ha ez egy csapda volt, akkor az egyik a legdrágább valaha.

 • A kisgazdapárti politikus, Dinnyés Lajos 1901-ben született, és a magyar történelembe egy rövid és szomorú epizódszereppel került be, amikor 1947-től másfél évig vezette névleg a kommunisták irányította bábkormányt, államosításokkal és minden borzalommal, amivel az az időszak járt.

  tumblr ofle77Uef11qaftgso1 1280

  Az 1961-ben elhunyt volt miniszterelnököt azonban Szegeden feltámasztották, hiszen azzal reklámozták az október 23-i ünnepséget, hogy Dinnyés Lajos ad majd elő megzenésített verseket '56-ról.

  Sajnos aztán kiderült, hogy valójában a másik Dinnyésre, Józsefre gondoltak, és a szervezők nem voltak restek átragasztani a plakátokat sem.

  (via marsyyas tumblr