Valéria
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pedig Alex Jones rádiós műsorvezető és az Infowars.com nevű kamuhíroldal vezetője mindent elkövetett annak érdekében, hogy bebizonyítsa, ő valójában nem akkora kettyós, mint amekkorának a műsoraiban tűnik. Ő magát Jack Nocholsonnal szólva, pusztán úgy jellemezte magát és munkásságát, mint aki szerepet játszik.

  Korábban már írtunk arról, hogy a rádióadásaiban rendszeresen rohamot kapó és szenvedélyesen beszélő férfi miféle vad elméleteket terjeszt onnantól kezdve, hogy Hillary Clinton sátánista rituálékat folytat egy pizzéria pincéjében odáig, hogy miféle háttérhatalmak alakítják a világot.

  Aztán kiderült, a családi élete sem felhőtlen, a férfival szemben a volt felesége pert indított a gyermekeik elhelyezéséért, akik eddig a férfinál voltak elsődlegesen, de most egy Travis megyei bíró a nőnek adott igazat, a gyerekek mostantól a nőnél lesznek, Jonesnak csak láthatási joga lesz, az is a nő otthonában.

 • Viszont a devecseri rendőrök még aznap megtalálták, és visszaadták a gazdáinak. A police.hu azt írja, a 4 hónapos kölyökkutya szerda délután fél három körül szökött ki az utcára. A szomszéd látta, hogy megáll mellette egy autó, berakják a kocsiba, és elhajtanak vele. A rendőrök fél hétre beazonosították a kocsit, és igazoltatták a sofőrt.

  Az illető azt állította, hogy a kutya kiszaladt eléjük, a kisfiának nagyon megtetszett, és mivel azt hitték, gazdátlan, magukkal vitték. A rendőröket nem igazán győzte meg a sztori, a közleményben ellopott kiskutyáról beszélnek, és jogtalan elsajátítás vétsége miatt eljárást is indítottak az ügyben. Tequila sértetlenül hazakerült.

 • Emlékszik még King Kong Gyurcsány Ferencre? Most durvábbat mondok: itt van ugyanis Godzilla Hosszú Katinka a 2017-es vizes vb hivatalos imázsfilmjében.

  hosszú.png

  És hogy ne legyen az óriás Hosszú egyedül, felvonul a vízilabda-válogatott valamint a legtehetségesebb úszóink, akik a Dunában versenyeznek a pöttömnyi szurkolók legnagyobb örömére.

 • Tudják mi az, amit még sohasem csinált Lázár János? Hódmezővásárhelyen kiderült: nem adott még át cukrászdát. Egészen mostanáig. 

  lazar fagyizik
  Fotó: vásárhely24.hu

  Ezen a remek eseményen a kancelláriaminiszter azt is elárulta a Vasarhely24.com szerint, hogy mi a kapcsolat a polgári kultúra és a fagylaltozás között: 

  Ha egy ország úgy érzi, hogy jó irányba halad, akkor a polgári gondolkodás és a polgári kultúra is előtérbe kerül, már pedig a cukrászdába járás egy polgári életforma.