Péter, Pál
14 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most igazán közel kerülhet egy üstököshöz az Aroma Company parfümkészítő mestereinek hála, és testközelből meggyőződhet arról, hogy igazából soha nem akart közel kerülni az üstükösököz.

  A szagmintát ugyanis a Csurjumov-Geraszimenko üstökösről vették, amiről korábban spektroszkópos elemzéssel megállapították, hogy a felszínén

  istálló- és záptojásszagra, valamint alkoholra emlékeztető bűz keveredik egyéb kellemetlen szagokkal.

  Ezzel a parfümmel garantáltan mély benyomást tehet másokra.

 • Egy takonyrészeg angol öthónapnyi felfüggesztett börtönbüntetést kapott, miután az Eb alatt tévedésből betört egy francia rendőr lakásába, mert azt összetévesztette a szállásával - írja az Independent. 

  A 25 éves Dane Robertson a rendőrre azt hitte, hogy a lakásban tartózkodó rendőr betört az ő Airbnb-bérleményébe, azért a poroltóval támadt rá Nice városában. 

  A rendőr békésen aludt az ágyában és miután felriadt, gázsprével hatástalanította a részeg hívatlan vendéget. 

  Robertson három napot töltött őrizetben, mielőtt meghozták az ítéletet. Állítása szerint volt ideje átgondolni a dolgokat és arra a bölcs következtetésre jutott, hogy soha többé nem fog inni. A bíró is örül a hirtelen jött absztinenciának, miután kiderült, hogy a látogatást háromnegyed üveg vodka, valamint sör és bor elfogyasztása után sikerült összehozni. A bíró külön megkérte, hogy ne az legyen az első dolga, hogy a felfüggesztést megünnepli.

 •  Mikor hazamegyek, az első dolgom lesz, hogy kipróbálom.