Mária
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • mozart

  A legtöbb lemezt értékesítő előadó 2016-ban nem Drake lett, de nem is Lady Gaga, ők a kanyarban sincsenek egy igazi örökzöldhöz, Wolfgang Amadeus Mozarthoz képest, akinek idén 1,25 millió példány kelt el a CD-iből, írja a Billboard. Igaz, azért ebben van egy méretes csalás, mivel ennyi lemezhez igazából csak 6250 vásárló tartozik: ennyien vették meg a mester halálának 225. évfordulójára kiadott, 200 lemezes (!!!) box-setet, és technikailag ez is elég a rekord beállításához. Bár igazából épp elég nagy szó az is, hogy van 6250 ember, aki megvesz egy összesen 240 órányi zenét tartalmazó díszdobozt.

 • Ez itt a Channel Zero című horrorsorozat egyik epizódjában látható jelmez, amit emberi fogakból raktak össze, na jó, nem igaziból, de akkor is.

  SxrTXb6
 • Eltáv nevű programjuk résztvevőinek, a Szúcs-bányatelepen élőknek gyűjt adományokat a Katona József Színház, hogy szebbé tegye az ünnepüket. A tavasszal indított, hároméves felzárkóztatási program során számos olyan foglalkozást tartanak, amelytől hosszú távon a szegregáció megszűnését remélik. Az ott élő családok számára minden apróság komoly segítséget és örömöt jelenthet.

  December 6. és 18. között tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, játékokat és ruhákat várnak a színház előcsarnokában elhelyezett ajándékdobozba.

  Az összegyűlt adományokat december 18. után, a színház karácsonyi vásárát követően, eljuttatják Szúcsra. A Katona szúcsi programjáról itt írtunk.

 • A karácsonyi vásárlási láz alól már a hódok is nehezen vonják ki magukat. Maryland egyik üzletében fotózták ezt az állatot, aki a kifejezetten olcsó, egydolláros kínálatot tekintette át, sajnos némi kárt is okozva közben. Végül a gyepmester fogta el, és tessékelte ki az üzletből.