Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • December 13-án ékszereket és órákat, december 14-én ezüst és egyéb műtárgyakat kínál a BÁV karácsonyi aukciója, amelyet a MOM Kulturális Központban rendeznek meg Budapesten.

  A karácsonyi aukció első napjának több mint 200 tétele között minden értéksáv és minden főbb ékszertípus képviselteti magát - olvasható a BÁV MTI-hez elküldött tájékoztatójában.

  Legyen szó egy elegáns Cartier, Rolex, IWC, egy sportos Breitling vagy egy végletekig kifinomult 2,5 milliós Vacheron Constantin karóráról, biztos, hogy nem csak féltve őrzött darab, de nagyszerű befektetés is lesz.

  – áll a BÁV honlapján. De vannak méregdrága ezüst asztali csengők, francia ezüst vodkáskészlet, házioltár, Zsolnay, sokkarátos ékszerek, elképesztő a kínálat, tényleg érdemes megnézni.

  325 ibbugygy

  Mindez azért érdekes, mert Rogán Antal is a BÁV-nál szokott bevásárolni luxuscuccokból. Legutóbb egy 700 ezres táska kapcsán keveredett hazugságspirálba a nem urizáló parasztgyerek, aki a helikopteren azért mégsem szédül el a vidéki vér ellenére. Akkor pedig azt mondta, hogy a BÁV-nál szerezte zálogból, bár kiderült, hogy nem, aztán lehet, hogy igen.

  De igazából kit érdekel, hogy mi az igazság, úgyis tudjuk, hogy a parasztgyerekek nem lopnának, meg főleg nem hazudnának, de a lényeg, hogy legyen ön is olyan talpraesett és ravasz, mint a propagandaminiszter, éljen a magyar gógyival, vegyen zálogházból olcsó cuccot szeretteinek vagy magának karácsonyra!

  Részletek itt.

 • A képek nem a Kossuth téren, hanem Szöulban készültek, ahol már hat hete folynak az esetenként több százezres megmozdulások Pak Gunhje elnök ellen, akit szombaton a parlamenti ellenzék jogi utómn is megpróbál eltávolítani.

  Hogy miért, arról itt írtunk részletesen.

 • Ugyanis a város sportcsarnokában tartották a IV. Országos Nyúlkiállítást, ahol rengeteg tenyésztő jelent meg kis házi kedvencével. A politika sem maradhatott távol, Nagy István, a Földmûvelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára volt jelen az eseményen.

 • A kormányzó párt kiadott egy közleményt a szombati tüntetésre reagálva, és eléggé nekimennek azoknak, akik szerint túlzás 10 évre börtönbe küldeni H. Ahmedet. Innentől szó szerint közöljük a közleményt, amelyben amúgy a "támad" szó 7-szer szerepel.

  A migránspárti erők ismét támadják Magyarországot, mert ők legalizálni akarják a bevándorlást és migránsokkal akarják betelepíteni Európát. Ezek a szervezetek rendszeresen támadják hazánkat, támadták a kormány határvédelmi és terrorellenes intézkedéseit, a bevándorlási szabályok szigorítását és támadták a kényszerbetelepítés elleni népszavazást is. Megdöbbentő, hogy most már azért is képesek utcára vonulni, hogy védelmükbe vegyenek egy bűnözőt, aki a magyar rendőrök elleni erőszakos támadást irányította a röszkei zavargáson. Ma már egyértelmű, hogy ami Röszkén történt, az csak a jéghegy csúcsa, mert terroristák ezrei érkezhettek Európába a migránsok közé vegyülve, és ahogy arra az Europol is figyelmeztet, nagy valószínűség szerint újabb támadásokat akarnak elkövetni. A magyar emberek az októberi népszavazáson egyértelművé tették, hogy nem kérnek a tömeges bevándorlásból és a vele kéz a kézben járó terrorizmusból. Nem kérünk azokból, akik erőszakkal lépik át határainkat, akik nem tisztelik a törvényeinket és erőszakkal rátámadnak a magyar rendőrökre.