Sára, Márió
-12 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyre több a jópofizás az ingatlaportálokon, minden hirdető azt hiszi, hogy egy közepes poénnal el lehet adni a kecót. Legyen igazuk, hajrá mindenki, de az a helyzet, hogy egyre kevesebb az igazán szellemes próbálkozás.

  Ez a baglyos mindenesetre egy nagyon kedves megoldás arra, hogy végigpergessük egy lakás összes fotóját. Ahogy Dia írta az Urbanistának küldött levelében a cukiságmarketingről:

  Megtaláltam 2017 eddigi legkreatívabb hirdetését egy rejtvénnyel párosítva. A konyha kicsit kifogott rajtam, ott nem találtam meg elsőre a baglyot, de ott van az! Jó fejtegetést :)

  Én sem vagyok benne biztos, hogy azt a baglyot látom-e ezen a képen, amit kell, de egy baglyot mindenesetre találtam. A teljes galériát itt lehet végigpörgetni.

 • Egy Jason Cichon nevű fickó legódarabkákból rakta össze az alábbi videón látható, tekerve mozgatható Super Mario-pályát, és elképesztő, de csak egy apróság maradt ki: maga a főszereplő, Mario.

 • "Elloptak egy 70 ezer forintot érő párduckaméleont a szegedi Trópus díszállat-kereskedésből" - írtuk szomorúsággal vegyes felháborodással két napja, ám mint a SzegedMa hírül adta:

  Zeusz előkerült!

  "Egy Vértó környékbeli lakos jelezte, látta Zeuszt a garázssorban élő hajléktalanoknál. A rendőrök a helyszínre érve megtalálták a 70 ezer forint értékű kaméleont, akit egy pici terráriumban tartottak, s csupán egy egyszerű lámpával melegítettek. Ha még néhány napig így tartották volna, Zeusz biztosan elpusztult. "

  kameleon zeusz

  Egész mostanáig azt tippelgettük a szerkesztőségben, hogy vajon tényleg ellopták-e az állatot, vagy csak tökéletesen beleolvadt-e a környezetébe. 

 • Tavaly januárban készítettünk videót az Esések Iskolájában, ahol főleg időseket tanítanak meg esni. Persze a videóban elhangzó tanácsok mindenkinek hasznosak: segítenek, hogy lehetőleg törések nélkül megússzuk, ha elesünk a jeges utcákon: