Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Üzletstratégiai szempontból jó ötlet alkoholtartalmú italokat árusító hüttéket építeni a sípályák mellé, de ahogy a felelősségteljes sofőröknek el kell dönteniük, hogy isznak vagy vezetnek, úgy a sielőknek is választaniuk kell a sport és a pia között. Ha nem teszik meg, abból olyan vidám jelenetek lesznek, mint ez itt.

  • Az van ugyanis, hogy külső kerületből járok be egy 250-es motorral, aminek 0 van a forgalmijában, gondolom az illetékesek beleszarásából, nem pedig azért, mert annyira gagyi lenne. Úgyhogy ma ahelyett, hogy egy 3 literes fogyasztású motorral pöfögtem volna 25 percet, egy 8,5 litert zabáló, ennek megfelelő mennyiségű széndioxidot eregető családi egyterűvel nyomtam le 45 percet. Kösz, Tarlós!!!

    (Igen, igen, tudom, jöhettem volna BKV-val is másfél óra alatt, 3 átszállással.) 

  • Egy olyan hihetetlenül megrázó tragédia, mint a veronai diákok buszbalesete, amelyben legalább tizenhatan haltak meg, azt is megmutatja, melyik sajtótermék mit is gondol a világról. Természetesen minden napilap címlapjára a baleset került hétfőn reggel, és világnézettől, hangvételtől és a lapok komolyságától is függetlenül a második-harmadik oldal is erről szólt, még a Magyar Hírlapban és a bulvárban is. Vagyis csak majdnem függetlenül: a Magyar Időkben a második oldal a Jobbik és az MSZP lejáratásáé, a harmadik az elhunyt Torgyán Józsefről szól, és ott a vezércikk, ahol Sitkei Levente gúnyolódik Trump ellenzékén, alatta meg Pilhál György reklámozza saját, induló rovatát. A negyedik oldalra aztán már odafért a buszbaleset is.

    Végre eldőlt a nagy verseny: vajon melyik lap süllyed mélyebbre, ha a kormány seggét kell fényesre nyalni? Csodálatos győzelem ez a Magyar Idők számára.

  • Hétrendbeli lopással gyanúsít a rendőrség egy mohácsi nőt, aki ellen vádemelést javasolnak. Legtöbbször a nagyobb üzletekbe ment be, ahonnan laptopot, háztartási cikkeket lopott el. A bolti lopásokon kívül egy 24 éves mohácsi férfival egy helyi családi házba is betört, ahonnan mosógépet, ajtókat és radiátorok vittek el. A nyomozás során az is kiderült, hogy a 25 éves nő rendszeresen visszajárt egy mohácsi óvodába is, ahonnan a gyerekek kabátjait vitte magával. (police.hu)