Béla
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy.gif

  Egy tizenkét éves ausztrál kisfiú úgy döntött, hogy szeretné átszelni az egész, végtelen országot. Ebben még nincs semmi nóvum, előbb-utóbb valószínűleg minden ausztrál kisfiú fejében megfordul ez a gondolat. Csakhogy ez az ausztrál kisfiú a tettek mezejére is lépett: beült egy autóba, és nekiindult az óriáskígyófarkú országútnak.

  Nem is lett volna semmi baj, ha az autó háládatlan lökhárítója nem árulta volna el a nemes küldetést: mivel lötyögött, egy rendőr megállította az autót, és nem tudta nem észrevenni, hogy egy kiskölyökkel áll szemben. Aki már levezetett 1300 kilométert, és eltökélt szándékai szerint meg sem állt volna Perth-ig, ami New South Wales-i otthonától alig 4095 kilométernyire helyezkedik el.

  Szegény kissrácnak itt még nem értek véget a megpróbáltatásai, sőt, azt is mondhatjuk, hogy itt kezdődtek csak igazán. A kegyetlen rendőr ugyanis se szó, se beszéd letartóztatta a kis országúti ámokfutót, és akkor arról még nem is beszéltünk, mire számíthat majd még szegény a szüleitől. (Forrás: The Guardian)

 • A Magyar Kétfarkú Kutya Párt titokban meghekkelte Érden a rovásírással írt helységnévtáblát. Átírták az Érd feliratot az ugyanennyi betűből álló sziára. A viccpárt arra volt kíváncsi, észreveszi-e bárki a változást.

  Végül a székely-magyar rovásírás New York Times-a,a Rovás Infó egyik olvasója szúrta ki az átírt táblát és szólt a lapnak. A Kutyapárt azzal osztotta meg a cikket, hogy

  Ezek szerint páran mégis tudnak rovásul Magyarországon.

 • Én valószínűleg helyben infarktust kaptam volna a vámosok helyében ezt a szerkezetet meglátva:

  A pokolgépnek látszó valamit* április 6-án, a torontói repülőtéren szúrták ki a rutinellenőrzés során, egy Chicagóba tartó utas csomagjában. A meglehetősen veszélyesnek tűnő szerkezet bevizsgálásának idejére az egész utasellenőrzést leállították. A kanadai légibiztonsági szolgálat végül megállapította, hogy a bombának látszó tárgy veszélytelen, nincs benne robbanóanyag.

  Az utast letartóztatták, a United Airlines 547-es járatát, amire jegye szólt, azért a biztonság kedvéért külön átvizsgálták, az összes utas összes csomagját átkutatva esetleges igazi robbanószerkezetet keresve. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi volt az utas célja az álpokolgéppel, ha a reptér működésének megzavarása, akkor az tökéletesen sikerült.

  *Olvasónk, Tamás, az imént jelezte emailben, hogy a kamu pokolgép elektronikus része egy számítógép tápegységéből lett kiberhelve. És csakugyan!

 • Egy egycentesen, pontosabban az 1973-as Lincoln penny néven ismert érmén, amit egy picit átalakítanak, de előnyére.