Eufrozina, Kende
8 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mondjuk az is lehet, hogy Colin Furze sem olyan penge fúrásban, de egy autó szigetelésében és habfürdőként használatában igen.

 • New Yorkban egy új őrület kezd kibontakozni, mégpedig a szörfölésnek egy olyan olyan formája, amikor a delikvens a metróajtóba kapaszkodva, a kocsin kívül utazik.  

  He's got that 'I made a big mistake' face #subwaycreatures

  SubwayCreatures* (@subwaycreatures) által megosztott bejegyzés,

  A subwaycreatures Instagram oldalra kikerült egy videó amin egy halálra rémült férfi szörföl, míg egy másik eredménytelenül szeretne vele pacsizni. Nem ússza meg egyébként mindenki ennyivel, egy 13 éves fiú valami hasonló mutatványt akart bemutatni múlt hét kedden, amikor egy táblával ütközve életveszélyes belső sérüléseket, valamint pár vágást is begyűjtött az arcára. 

  (via Jalopnik)

 • Újra lehet jelentkezni a Radnóti Színház 2015 óta működő színházpedagógiai műhelyébe, a RIM-be. Ez az a szuper hely, ahol gimnazista és egyetemista diákok hétről-hétre személyiségfejlesztő, képességfejlesztő, ismeretterjesztő feladatokon keresztül ismerkednek egymással és a színházzal. 

  A RIM Keretek között című darabjáról írt tavalyi kritikánk itt olvasható .

  A program foglalkozásai 2017 októberében kezdődnek, hetente lesznek megtartva. 

  A jelentkezéshez korábbi színházi ismeret vagy tapasztalat nem szükséges,

  írják a színház oldalán a jelentkezése feltételek között.

  "Azonban fontos kihangsúlyoznunk, hogy a RIM hosszú távú színházi nevelési csoport, így a program működésének nem feltétlen része a jelenet és előadás készítés, illetve nem tudunk hozzájárulni a színészi képességek fejlesztéséhez. Azonban az egyéni és csoportos készségfejlesztéshez, és az ön- és társismerethez igen" - írják. 

  Jelentkezési határidő: szeptember 29. Minden részlet itt megtalálható.

 • Ha nincs önuralma, ha nem tudja, mikor nem illik a képernyőt bámulni, ha nem tud lemondani a folyamatos online jelenlétről, akkor talán megoldás lehet ez a kis doboz.

  De ha beszélgetés közben szívesen csekkolja, hogy mégis mit eszik a puszpángmoly, hogy mikor indul a következő busz, vagy milyen a sarlacc emésztőrendszere, akkor biztos nyomasztani fogja, hogy nem nyúlhat a mobilja után. De talán a folyamatos válaszkeresésről is érdemes lejönni egy kis időre.

  Ha venne a Phonecell dobozból, itt beszállhat a projektbe.