Szabina
4 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az alábbi videón a galambok a lehető legnagyobb nyugalommal süppednek bele a gabonatengerbe, hogy aztán ott minden bizonnyal megfulladjanak. Ami azt illeti, ha egy teli kondér gumicukrot látnék, lehet, hogy én is hamarabb ugranék bele egy csukafejest, minthogy belegondoljak abba, hogy mi vár rám, ha elsüllyedek. Persze kezeljük kellő távolságtartással a videót, és tételezzük fel, hogy  nem a vekni kenyérben landolnak a ledarált galambok, hanem a kivezető csövön keresztül a szabadba távoznak. 

  • Igen, ilyen van és október 19. óta a spanyol énekesnő, Ruth Lorenzo tartja nyolc koncerttel. Ha ez valakinek önmagában értelmetlennek hangzik, az is örülhet, mert a rekordkísérletből befolyó összeget a rákkutatásra ajánlotta fel.

    Éppen most van ugyanis a mellrák elleni küzdelem hónapja, a kísérlet pedig egy nagyobb kampány része volt, amit a Spanyol Rákkutató Intézet és a Cadena 100 nevű spanyol rádió közösen szervez.

    Lorenzo az egész országot bejárta, a rákkutatásnak is segített és még a rekordkísérlet is sikerült, ezért most biztos nagyon boldog. Az egészről egy videót is megosztott a Twitteren:

  • Egész estés animációs filmen támad fel Fülig Jimmy és Piszkos Fred, Rejtő Jenő két népszerű hőse: Varsányi Ferenc a híres Korcsmáros Pál-képregények világát is felhasználva készít filmet a P. Howard-történetekből. Bemutató csak 2018-ban várható, de egy előzetest már most meg lehet nézni a készülő filmhez:

  • A német Bohren und der Club of Gore tagjai nyílván unják már az Angelo Badalamentihez való állandó hasonlítgatást, de most mit csináljon az ember, ha próbál egy hosszú nevű, és szűk körben ismert zenekart megismertetni egy nagyobb tömeggel? Szóval kijött az új lemezükről egy szám, és a darkjazz úttőrői most sem csaptak át szélsebes swingelésbe. Az új klipjük hivatott beharangozni az új lemezüket, ami BOHREN FOR BEGINNERS címmel jelent meg a napokban. Jó borzongást!