Judit
-2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ismerjék meg V. Norbert történetét, akinek a Police.hu beszámolója alapján gondolkodás nélkül ítéljük oda a "hét legsunyibb tolvaja" címet.

  Norbert december 7-én,  vagyis e hét szerdán a Westend egyik telekom üzletében járt, ahol azt látta, hogy az egyik sorban álló nő odaadja a telefonját a három éves gyerekének, hadd játsszon vele, amíg várnak. Norbert erre odalépett, 

  kivette a hároméves gyerek kezéből a telefont

  majd elhagyta az üzletet. Az anyuka természetesen értesítette a rendőröket, akik még aznap este letartóztatták Norbertet soroksári otthonában. Úgy látszik, egy kisgyerektől lopni könnyű, de nem a tökéletes bűntény. 

 • Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy az utolsó nagy hollywoodi színész tegnap ünnepelte a századik születésnapjátt. A Beverly Hills Hotelben tartották a bulit, volt virágszőnyeg a falon,  arany mellszobornak mintázott szülinapi torta, megható beszéd az ifjabbik Douglas előadásában, szóval tényleg megadták a módját a neves napnak. 

 • Különleges előkarácsonyi ajándékba van szerencséje a hajdúnánási Oláhéknak. A báránytartással foglalkozó családba ugyanis öt kis bárány érkezett, ráadásul egyszerre, így az igen ritka ötös bárányikrek büszke tulajdonosai lettek.

 • Ásotthalom polgármesteri hivatala előtt tüntettek a Magyar LMBT Szövetség aktivistái az ellen, hogy a falu polgármestere és a Jobbik alelnöke, Toroczkai László pár hete egy rendeletben betiltotta, hogy a nagyközségben bárki muszlim vagy meleg legyen. 

  Az elképzelhetetlenül alkotmánysértő rendelet szerint a faluban tilos mecsetet építeni, egész testet és fejet eltakaró ruhában járni, és azt gondolni és terjeszteni, hogy a család nem csak és kizárólag egy férfi és egy nő életközösségéből jöhet létre. 

  15317990 10154218664382055 7424964479230416242 n
  Fotó: Magyar LMBT Szövetség / Facebook

  A szegedi és budapesti aktivisták viszont pont ezt csinálták Toroczkai hivatala előtt, amikor szivárványos zászlót lobogtattak, skandáltak és olyan transzparenseket mutogattak, hogy 

  Papa+papa+gyerek= család, mama+mama+gyerek=család

  A rendeletsértésnek nem volt semmilyen következménye, a Magyar LMBT Szövetség Facebook oldalán nem tűnik úgy, mintha Toroczkai vagy más önkormányzati vezető megjelent volna a tüntetésen.