Zalán
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szinte folyamatosan járják a hazai vasútvonalakat a MÁV különleges szerelvényei, amelyek az űrszelvényekben megfészkelő gazok kiírtásáért zakatolnak. Ilyenkor egy különleges szerelvény halad a pályán, és permettel locsolja be a gazt. Az MTI fotóján egy ilyen szerelvény halad Tiszalök közelében.

  • A Dél-Karolina állam partvidékén fekvő Kiawah-szigeten a golfozás is tartogat meglepetéseket. A pályán nyugodtan sétálgató méretes aligátort először csak Carrie Moores szúrta ki, majd miután megörökítette, figyelmeztette a gyanútlanul beszélgető férfiakat. Az esetnek szerencsére csak egy látványos fotó lett a következménye.

  • Bors, te jössz.

    Screen Shot 2017-03-30 at 9.10.10.png
  • Dragomán György, A fehér királlyal világhírűvé lett írónk rendszeresen szólal meg aktuális közéleti ügyekben a Facebookon. Most a CEU ellen indított kormányzati támadás apropóján tette ezt. A kormány ugye szeretne leszámolni a Magyarországon legszínvonalasabb felsőoktatási képzést nyújtó egyetemmel, miután nyilvánvaló, hogy az okos és független szellemiségű emberek képzése nagyon nem illeszkedik az Orbán-rendszer és a kormánnyal jó barátságban lévő nagyvállalkozók víziójába arról, hogy a huszonegyedik század Magyarországának az alulképzett és kiszolgáltatott kétkezi melósok országának kell lennie. Dragomán szerint itt viszont meg se kellene állni.