Auguszta
5 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A dallasi reptéri biztonsági szolgálat vasárnap feltartóztatta a 13 éves Aaront, mivel bombagyanút jelzett a laptopjánál egy érzékelő. A kisfiút ráadásul viszonylag hosszan, és talán indokolatlanul alaposan is megmotozta egy biztonsági ember, írja az NBC

  Az anyja, Jennifer nem is értette, hogy ha a laptop jelzett csak be, akkor minek zargatják a gyerekét mezítláb, sokáig, ráadásul biztosan kellemetlenül intim helyeken. 

  Ezen viszont sokan kiakadtak, szerintük nem bombagyanú lehetett itt az őr indítéka a nagy tapogatásra. A reptér biztonsági szolgálata mindenesetre teljességgel az őr mellé állt. De nézze meg a teljes videót, és döntse el Ön, hogy ilyesmi belefér-e a reptéren, ha bejelez a laptop:

  Szóval:

  Helyesen cselekedett a reptéri őr?

  • 85
   Ha az én gyerekemmel csinálja, én is felháborodtam volna és panaszt tettem volna azonnal
  • 57
   Igen, nem férne bele bármi, de ez még bele kell, hogy férjen
  • 53
   Nem, ez indokolatlanul sok volt, szóltam volna ott, hogy álljon már le
  • 51
   Persze, tőlem akár végig is nyalhat mindenkit egy őr, csak ne legyen bomba a gépen
 • Sima 1-0 lett a végeredménye a Dél-Korea-Szíria vb-selejtezőnek kedden, de a meccs legfurcsább mozzanatáról azért emlékezzünk meg: két játékos a cipőjénél ragadt össze, ami miatt még a meccset is meg kellett állítani.

  vlcsnap-2017-03-29-13h30m43s729

  A szokatlan gondot az okozta, hogy az egyikük cipőfűzője beleakadt a másik stoplijába. És még mázlijuk is volt, hogy nem lett sérülés a dologból.

 • A Norman Bates ifjúkoráról szóló sorozat arról szól, hogyan lett az a kattant gyilkos Bates a Psychóban, akit évtizedekkel ezelőtt megismertünk Hithcock filmjében. Az utolsó évadban járunk, amikor Norman már eléggé meg van zakkanva, anyut kitömte és a pincében tartja, szóval ez már a film történetszála (is), így nem csoda, hogy feltűnik benne az a Marion nevű szereplő is, akit a filmben a zuhanyzóban emészt el Norman egy bazinagy kés segítségével.

  A karaktert a sorozatban Rihanna alakítja, ha kíváncsi arra, hogy a tévében ugyanúgy alakult-e Marion sorsa, mint a moziban, Janet Leigh alakításában, akkor indítsa el a videót. Ha nem akar spoilerezni saját magának, akkor meg ne.

 • A madeirai Funchal repterét nevezték el az ott született portugál futballistáról, kapott egy emléklapot és egy fejszobrot is a jeles nap alkalmából, de csak arra tudok gondolni, hogy bár kihagyták volna az utóbbit.