Friderika
10 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Augusztus első felében jött a hír, hogy bezár, legalábbis a jelenlegi helyszínén (a Corvin áruház harmadik emeletén) biztosan nem üzemelhet tovább, a Művelődési Szint. Mielőtt azonban végleg lehúznák a rolót, a müszisek még összehoztak egy aukciót, amely során a hely mindenféle ereklyéire lehet licitálni, illetve túravezetővel a harmadik emelet eddig ismeretlen szobáit is meg lehet ismerni. A bulis aukció szerda este lesz, részletek az esemény Facebook-oldalán.

  20622263 1310076222451449 4662493075569298551 n
  Fotó: Müszi
 • Magyar idő szerint hétfő hajnalban osztották ki az amerikai televíziós szakma legnagyobb elismeréseit, az Emmy-díjakat. Az este elég sokszor hangzott el Trump neve, az este házigazdája, Stephen Colbert szerint nem véletlenül, hiszen ő volt az év legnagyobb tévés személyisége.

  alec-baldwin-emmys.gif
 • Az a kéz bizony egy láb, és egy albínó orangutáné. De megtévesztésig hasonlít egy emberi kézre. A borneói orangutánok fennmaradásáért küzdő BOS Alapítvány által 2017. szeptember 20-án közreadott, keltezetlen kép Albáról, az albínó orangutánról készült a Nyaru Menteng Orangután Rehabilitációs központban.

  A korábban helybeliek által fogságban tartott nőstény állatot 2017 áprilisában vette védelmébe az alapítvány. A pigmenthiányos főemlősnek emberi felügyelet nélkül kisebb az esélye a túlélésre a bőrérzékenysége és az egyediségéből adódó sebezhetősége miatt.

 • Egy szóvicc az élet!  A címben szereplő mondat (via Kiricsi) és az elnevezés miatt megérdemelt egy posztot a Szamos új terméke, a Harcipán energiaszelet, ami egy tejsavófehérjével dúsított mandulás, narancsos, esetleg meggyes szelet tejcsokoládéba mártva.