Antal, Antónia
-7 °C
0 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Magyarországon forgató színész az Instagramjára tette ki a fotót, ahol a #Hello Hungary felirattal pózol a kamerának. A kép helyszíne a gyanúnk szerint az etyeki filmstúdió, bár ilyen installációról eddig csak az Erzsébet téren tudtunk.

  foxxx.png

  Az biztos mindenesetre, hogy Foxx jövő héttől kezdi majd forgatni a Robin Hood: Origins című filmet.

 • Előre elárulom, hogy a kenguru :(

  Debbie Urquhart a hétvégén a Melbourne közelében lévő Westerfolds Parkban futott, amikor a semmiből ott termett egy kétméteres kenguru, és nekiesett.

  Úgy jött nekem, mint egy kamion. Darabokra tépett. Rengetegszer belém rúgott, én meg igyekeztem mászva menekülni. Amikor eltűnt, azt gondoltam, visszatér, hogy végezzen velem

  - mesélte az 54 éves nő, aki úgy menekült meg, hogy halottnak tettette magát. Miután a kenguru otthagyta, a nő kiabálva és véresen futott haza, a férje pedig kórházba vitte.

  1857ee4caf70ec45a5faad904f6947ee

  Bár csontja nem tört, így is fájdalmas lesz a gyógyulás, ugyanis a jobb karja izmait, a vállait és a fenekét 35 öltéssel varrták össze.

 • Ez itt a kreatív Mongólia, parancsoljon!

  Lehet, hogy kicsit tovább tart felállítani, mint egy magától kiugró kétszemélyes sátrat, egy autentikusabbnak számító jurtához képest pedig mindenféle kompromisszumos megoldások vannak benne, de én azért őszintén tudnék neki örülni.

  Bónusznak mongol rap aláfestő muzsikának.

 • Orbán Viktor miniszterelnök szerint a magyar rendőrség és a honvédség munkájának köszönhetően nincs ma Magyarországon tömeges erőszak és terrorizmus. Legalábbis a Facebook-oldalára felrakott videóban a fegyveres állomány előtt erről beszélt, holott az állomány, a nézők, és ő maga is tudja, hogy ez persze nem igaz. Nyilván úgy gondolkodik, kis ország, kis terror, ez még simán belefér, szó se essék róla. Minden ilyen eset csak belezavarna és tönkre tenné ezt az őrületesen idilli összképet, amit a miniszterelnök felvázolt. 

  Untitled-3.gif
  Brüsszel helyett magunknak kell megvédenünk magunkat, mondja a miniszterelnök, és ezt mindenki felfoghatja úgy is, a jobb felszerelés, a magasabb bérek, a korszerű oktatás és elfogadható egészségügy helyett legyen kedvesezekkel a bátorító szavakkal beérni. Mert ez az igazi nemzeti topogás programja.

  Mi, szintén fejet hajtva a fegyveres erők áldozatos munkája előtt, és együtt gondolkodva a miniszterelnökkel, legyártottuk nemzeti topogás Coub-verzióját, a ritmikus egyhelybenjárást.