Szabolcs
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Cena a tengerészgyalogságnál szolgált bombakeresőként, 2014-es nyugdíjazásáig háromszor járt Afganisztánban. A tízéves fekete labradornál nemrég csontrákot diagnosztizáltak, el kellett altatni. Jeff DeYoung őrvezető hősöknek járó búcsúünnepséget szervezett hűséges társának.

  A kutyust egy "Rákreagáló egységnek" kinevezett nyitott dzsipen, több száz fős kísérettel vitték ki a muskegoni kikötőbe, ahol egy veterán hajó fedélzetén altatták el, és zászlóval letakart koporsóban bocsátották utolsó útjára. Legyen neked könnyű a föld, Cena!

 • Azért tartott majd három évig Tyral Dalitz Ausztráliából Amerikába vezető útja, mert egyszer sem szállt repülőre. Helyette stoppolt, vonatozott, hajózott és sokat gyalogolt. 

  A kalandos útja során főleg magát fotózta, ezekből a képekből mutatunk néhányat. Lehet irigykedni!

 • Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc faluja az elmúlt években a siker és a jólét szinonimájává vált hazánkban, nem véletlenül. Felcsútnak a 2010-es kormányváltás óta lett stadionja, kisvasútja, és amiről nem szokott szó esni, középiskolája is. 

  A Letenyey Lajos Szakképző és Szakiskolában mezőgazdasági és vendéglátós területekre képzik a környékbeli fiatalokat és a futballakadémia növendékeit. 

  A 2012-ben alapított iskoláról eddig nem hallottunk, azonban egy olvasónk elküldte nekünk az intézmény figyelemreméltó álláshirdetéseit. Hogy bővülni szeretnének-e, vagy netán a felcsúti iskolát is elérte a pusztító munkaerőhiány, nem tudjuk. Mindenesetre az intézmény honlapján megjelent álláshirdetés szerint teljes állásra keresnek angol, illetve angol–német szakos középiskolai tanárokat, 

  átlagon felüli anyagi kondíciókkal. 

  A felcsúti iskolának tehát jól megy. De mielőtt irigykedni kezdeni valaki, szögezzük le, hogy sokkal inkább öröm, mintsem bánat, hogy egy iskolában anyagilag is képeseket megbecsülni a pedagógusokat. 

  Felcsút középiskolája egyébként alapítványi. Alapítója, építtetője, fenntartója és működtetője a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, „így érthető a testvéri munkakapcsolat a Labdarúgó Akadémiával” - írták az intézmény honlapján. 

 • 300 jedi

  Itt az Ultimate Epic Battle Simulator legújabb köre, amiben 300 jedit engednek össze 30 ezer középkori lovaggal. (Ez egy olyan játék, amiben tetszőleges karaktereket, tetszőleges számban és tulajdonságokkal ereszthet egymásnak, hogy kiderüljön, ki az erősebb.)

  Elég egyenlőtlennek tűnik a 28 perces küzdelem. Kommentelők szerint, hogy ha lovagok rendesen kihasználnák a számbeli fölényüket, más taktikát alkalmazva megpróbálnák bekeríteni a jediket, akkor minden másképp alakulna. Vagy mégsem?