Bence
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kedd este furcsa képet kaptunk a Sétarepülés.infótól, aminek a megfejtéséhez egy posztban kértünk segítséget.

  seta

  Vicces kedvű olvasóink szavazása szerint ez csak egy Soros kérésére telepített valami lehet, igaz, a válaszok közt akkor még nem szerepelt a valódi ok. Ezt több levélírónk megírta:

  a Bosch új, épülő logisztikai központjának területén végeznek régészeti feltárásokat.
 • Madagaszkárra, a világ legnagyobb vaníliatermesztő országára lecsapott az Enawo nevű ciklon, és olyan hatalmas károkat okozott az ottani termésben, hogy a fűszernövény világpiaci ára egyik pillanatról a másikra megnégyszereződött: jelenleg több, mint 600 dollár (154 ezer forint) kilója.

  A sziget teljes, 2017-es remélt vaníliatermése így felére csökkent, azonban az íz kedvelőinek annyira nem kell aggódniuk: igazi vaníliát ugyanis szinte csak exkluzív, amúgy is felső kategóriás termékekhez használnak, az általános fogyasztási cikkek általában mesterséges, vanília ízű anyagokkal készülnek.

  (Quartz)

 • vegtelen.gif

  Menő tetőszerkezetet kapott az Atlanta Falcons 1,6 milliárd dollárból épült új arénája, a Mercedes-Benz Stadion. A magyar látványtervek alapján épült arénákkal ellentétben itt meg is valósították, amit elterveztek: a végeredmény ez a blendeszerűen nyitható-zárható tető, amit már működés közben is kipróbáltak:

 • A Corriere della Sera olasz lap szerint a kábelcsatornák után már az országos adókon is vetítenek majd szexuális segédeszközökkel kapcsolatos reklámot.

  A Mysecretcase.com egy kifejezetten nőknek szánt online bolt, ahol különböző szexuális segédeszközöket lehet vásárolni. A reklámban különböző korú hölgyek arról beszélnek, hogy olyan világot akarnak, ahol a nők nem szexuális tárgyak, de vehetnek olyat maguknak.