István, Vajk
17 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ahol a fontos ember fölé esernyőt tart a kötelességtudó testőr, mindenki más meg ázhat nyugodtan, egészen addig, amíg véget nem ér a beszéd. Csak a házelnök mögötti, népviseletbe öltözött arcokat figyeljék! (kattintásra nagyítható a kép)

    Kövér László a kettős kereszt avatási ünnepségen tartott beszédet Zalaegerszegen, az augusztus 20-i nemzeti ünnep előestéjén.

  • Vagyis csak akkor tudnék, ha ebbe a híres Sicilia Outlet Village-be nem csak Prada vagy Gucci vagy Ralph Lauren vagy Trussardi cuccokért lehetne helikopterrel repülni, hanem Louis Vuttonért is. Ja, és ha a helikopter nemcsak Máltáról indulna, hanem mondjuk a Pasa parkból is indulna a Cataniától nagyjából 50 kilométerre nyugatra lévő helyre. 

    helikopter gucci.png

    De ha esetleg Rogán Antal épp Máltán pihenné ki a fáradalmait és hajlandó lemondani a Vutton-cuccokról, vagy netán Habony Guccitáska Árpád kapott kedvet egy kis helikopterezéshez, itt a remek lehetőség. Az utat szervező cég honlapja szerint egyébként ketten 3000 euróból megúsznák az utat, szóval bagatell kis pénz, ha mondjuk ingatlanoznának, ennyit simán lehetne keresni egy belvárosi önkormányzati lakáson. (Köszönet a találatért Péternek.)