Hedvig
9 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy texasi, fiatalkorúak javítóintézetében dolgozó férfit letartóztattak, miután kiderült, hogy 9 év alatt nagyjából 1,2 millió dollár, azaz kb.

    310 millió forint értékben lopott kaját az amerikai államtól.

    Fajitát lopott, ami egy giroszhoz hasonló, mexikói fűszerezésű, zöldségekkel együtt tálalt, vagy tortillába csavart grillezett húskészítmény. A Time azt írja, a férfi maga ismerte el, hogy 9 éve lopja az állami ételszállítmányokat, amelyeknek egy részét házkutatás után megtalálták a lakásának hűtőjében is. A fajitát nem csak magának tette el, feketén tovább adta azokat vásárlóinak.

    A férfi akkor lett gyanús, mikor egyik nap betegség miatt nem jelent meg a munkahelyén, a texasi állami javítóintézetben, viszont az általa megrendelt kajaszálíltmány igen, a kollégái pedig csak néztek, hogy ki rendelt a konyhára 360 kiló fajitát, mikor ők nem is szolgálnak fel ilyen ételt a raboknak. Ezután derült ki, hogy állami pénzből rendelgette majdnem egy évtizeden át a fűszeres grillhúsokat a férfi. A lopás értéke miatt súlyos büntetésre számíthat a javítóintézeti alkalmazott.

  • Megvan az új háttérképem. Mennyire jól néz már ki, ahogy a rendőr alakja épp csak előtűnik a nehézipari dolgozók szakszervezetének párizsi tüntetésén bedurrantott füstgránátok színkavalkádjából.