Judit
-2 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Délmagyarnak egy olvasója küldte ezt a felvételt, ami pénteken készült Darnózselinél a főúton. Én többször szívrohamot kaptam:

  • Anonymouse besokallt attól, hogy mindenki magasról tesz az egerek igényeire, ezért egy összehangolt és természetesen titkos akció keretében nyitott egy boltot, kifejezetten rágcsálók számára kialakítva. A malmői utcában egyik napról a másikra nőtt a kis üzlet a járdaszint magasságában, ami amellett, hogy széles választékban kínál magokat és sajtokat az ínyenceknek, a legújabb, egereknek szóló kulturális eseményekről, koncertekről is tájékoztat a kirakat mellé tűzött plakátokon.

  • Megbilincseltek egy nőt, aki kerekesszékben ült. Mert mindkét lábát amputálták. Talán féltek, hogy elszökik? És közben kiesett a székből a nő. Aztán a földön feküdt. Nincs tanulság.

  • Ennél rosszabb karácsonyi meglepetés nem igazán érheti az embert. Zalabaskán egy, az úttestről lesodródott autó csapódott az egyik útmenti háznak. A becsapódás következtében a ház egyik fala kidőlt. A sofőr megsérült, a házban tartózkodó emberek szerencsére megúszták sérülés nélkül. Reméljük, kapnak segítséget, és az ünnepek előtt rendbehozzák a házat.