Gerzson
1 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az a jó az állami hírtévé, az M1 műsorpolitikájában, hogy mivel nem lehet 24 órát az éppen aktuális kormányzati hirdetésekkel és beszélgetős műsorokkal megtölteni, amelyekben a direkt erre a célra létrehozott álszervezet álszakértője elmondhatja, hogy a kormánynak miért van teljesen igaza, ezért néha le kell zavarni egy-egy szerencsétlenebb riportert valami vidéki búcsúba vagy kajafesztiválra. Ott pedig néha olyan fantasztikus pillanatokat lehet lencsevégre kapni, mint amikor 

  sárga diszperzites vödörből öntik a palacsintatésztát a sütőlapra a kecskeméti palacsintafesztiválon.
  vödör híradó
  Fotó: http://lastdaysm1hirado.tumblr.com

  Igen,  a kecskeméti palacsintafesztiválon nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy rekord méretű palacsintát sütnek, amelyhez rekord mennyiségű tésztát kell bekeverni. Az addig ok, hogy ehhez már nem elég a nagymama keverőtálja. A kecskeméti palacsintafesztiválon viszont annyira minden mindegy, hogy ahogy a Last Days of M1 Híradó tumblr oldal megragadta a pillanatot, még a StoLevell In XXL márkajelzést sem kaparták le az építkezéssárga vödörről, amiből a sütőlapra öntötték az amúgy furán rózsaszínes tésztát. Itt látható videón is, azzal együtt, ahogy egy ponton a rekordpalacsinta széle kigyullad. 

  Ha ez nem hozta meg az ember kedvét egy jó palacsintához, vagy ahhoz, hogy 24 órában nézze az M1-et, akkor semmi.

 • Az állat a hampshire-i M27-es autóúton makacsolta meg magát, ahol rögtön két sávot is le kellett zárni miatta. 

  A hattyú megpróbált elrepülni, de nem járt sikerrel, így végül a rendőrök szállították el egy portsmouth-i menhelyre. A történet eddig vicces, a magyarázat után azonban inkább szomorú lesz tőle az ember.

  A menhelyen ugyanis elmondták, ha esik az eső, a hattyúk könnyen hihetik azt az autópályára, hogy az egy folyó. Ezért volt az is, hogy szegény állat fel-alá rohangált az úton.

  (BBC)