Olivér
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Forrás: BKK
  Forrás: BKK

  Forgalmi akadály miatt 12M és a 14M villamos nem közlekedett délután egy darabig a Lehel térnél a végállomásnál, közölte a BKK a Facebook-oldalán.

  A kissé bizonytalanul álló "forgalmi akadályt" a rendőrök eltávolították, a villamosok ismét járnak.

 • Az AGB Nielsen összesített adatai szerint minden korcsoportban tetten érhető a tévétől való elfordulás: a 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett demográfiai réteg napi 12 perccel kevesebb tévés tartalmat fogyaszt, a teljes lakosság pedig néggyel, ami nem tűnik soknak, de kis lépésekkel lehet csak haladni ugye.

 • Aminek sírhelyét a Komjádi Béla uszodában lehet megtekinteni, szép emléktáblát állítottak neki. A képet ma készítettük a nyári vizes-vb egyik edzéshelyszínén.

 • Ez itt nem a reklám helye, hiszen ezt a szexuális felvilágosító anyagot egy magyar magánklinika készítette, de ami itt elhangzik, az mindenki okulására szolgál. A klinika szexedukációs kampányában Csermely Gyula szülész-nőgyógyász beszélget fiatalokkal a pornóról igencsak oldott hangulatban. Vajon amit a pornóban látunk, annak mennyi köze van a valósághoz, és mi hasznosítható belőle? A kampány üzenete mindenki számára szimpatikus lehet:

  A szex jó, csináld jól!

  sz