Jácint
15 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a kedves tyúkanyó a dél-németországi Altheim-Waldhausenben él, és nemrégiben kiköltött négy kacsatojást. Ez még hagyján, de azóta a sajátjaként neveli a kiskacsákat. Csak úgy árad a csipogó szeretet!

 • A Pornhub készített felmérést a témában és szomorúan tapasztalták, hogy a 18 és 24 év közöttiek 20 százalékkal kisebb valószínűséggel keresnek rá bármire az oldalon, aminek köze van a mellekhez, mint az idősebbek.

  Ez persze csak a cím, amivel eladják az egészet, de valójában lenyűgöző, hogy a Pornhub milyen részletes kutatást közölt arról, hogy korra és területre lebontva a felhasználók mire keresnek a leginkább az oldalon a mellekkel kapcsolatban.

 • Most jó magyarnak lenni! Olvasónk, Krisztián, Bulgáriában kapott arról megerősítést, hogy Orbán Viktort messze földön is szeretik és tisztelik a népek. És erről éppen ma közölt a Nézőpont Intézet is egy káprázatos felmérést.

  20170816 195453

  Krisztián a családdal a Naposparton nyaral, ahol az egyik fő esti program a butiksorok végtelen sorai közötti bóklászás. Itt találta az eladásra kínált szuvenír-bögrék egyikén Orbán Viktor képét olyanok társaságában, mint Putyin, Erdogan, Medvegyev, Zsirinovszkij vagy éppen Donald Trump. Ötcsillagos találat.

 • Megrázó, de szerencsésen végződő esetet közölt ma az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán:

  Ha nem tudja, itt tanulhatja meg az újraélesztés technikáját: