Malvin
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kollégánk szombat délután 5-kor végzett az ügyeletével, és ment a parkolóba az autójához, amikor ezt a klasszikus, A4-esre nyomtatott verset találta a hátsó szélvédőjén. Csak az övén.

 • Készült a Twin Peaks folytatása, a kilencrészesre ígért folytatást, ahogyan az eredeti, 1991-es sorozatot, David Lynch rendezi, és várhatóan 2017-re készül el. A szereplőlistát is tudjuk már: Monica Bellucci, Michael Cera, Laura Dern, Sky Ferreira, Ernie Hudson, Jennifer Jason Leigh, Ashley Judd, Trent Reznor, Tim Roth, Amanda Seyfried, Jessica Szhor, Eddie Vedder, Naomi Watts. 

  És most itt van egy ízelítő is hozzá, amiben Angelo Badalamenti zeneszerző zongorázik, egészen hátborzongatóan, miközben megjelenik egy fotó Laura Palmer-ről. 

 • Igen, ez egy 2013-as videó, de a számláló alapján még nem sokan látták, hogy mit is jelent a videó főszereplőjének, egy corginak az, hogy a körhintán futhat. Nagyjából mindent a világon.

 • A népszavazás előtti napon végül az Instagramra is tolt nemekre buzdító hirdetést a kormány, a reakció azonban minden más fórumtól különbözött. 

  Screenshot 20161001-131650.png

  A mosolygós kormánypárti reklámarcok alatt ugyanis 100 százalékos volt a kormánypropagandát elítélő kommentelők aránya.

  Volt, akik a menekültek melletti szolidaritásra, volt, aki az értelmetlen szavazás kampányára elköltött milliárdokra hívta fel a figyelmet, és sokan jelezték, hogy nem mennek el szavazni, vagy kétikszes érvénytelen szavazatot adnak le.

  Screenshot 20161001-132711.png

  Délután fél kettőkor a poszt azt az érzetet keltette, hogy a Fidesz politikájának kritikusai ezen a platformon alakítottak ki maguknak hídfőállást. Kattintsa végig a screen shotokat, hogy lássa, a kormánypárt hívei még nem fedezték fel maguknak ezt a forradalmi felületet.