Iván
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemrég írtuk, hogy milyen sok bogarat eszünk évente. Ez tetszik, nem tetszik, így van, de ezt még lehet kezelni, mert se nem látjuk, se nem érezzük őket. Viszont amikor egy majdnem egész döglött béka van a salátában, az már nagyon nehéz feldolgozni:

  xx

  A képet egy Shawna Cepeda nevű nő készítette egy kaliforniai BJ’s Restaurant and Brewhouse-ban. Az eset egy hete történt, de annyira megrázta a nőt, hogy azóta semmit nem tud megenni, mindentől rosszul érzi magát. (via)

 • jamiefoxx clk

  Graham Norton brit beszélgetős műsorában sokszor előkapnak kellemetlen fotókat híres emberek gyerekkorából, az új részben Judi Dench, Kristen Wiig, Jamie Foxx, és Steve Carrell kapta meg a magát.

 • Nem tudom, feltűnt-e, hogy a Macronnal vívott pénteki csörtéjét „férfias barátság” kezdetének (this is the beginning of a beautiful friendship!) tituláló Orbán milyen hosszú Brománc-vonatba szállt be, de ez a szerelvény máris hosszabb lett.

  Elöl ül a masiniszta, a Macronnál is sármosabbnak mondott kanadai miniszterelnök Justin Trudeau, a nyitott világ liberális kedvence, mögötte szoros követéssel maga Macron. A két államférfi kamerák előtt szövődő kapcsolata a szicíliai G7-en mélyült el, és a brománcot (idáig nem tudtam, hogy ennek van magyar átírása is, de ha a Wiki mondja, hát legyen, jár hozzá szótári meghatározás is: „szoros, nem szexuális jellegű barátság férfiak között”) konkrétan és általában is imádja a Macron imázsépítéséhez gyönyörűen asszisztáló világsajtó.

  Orbánnal ugyan nem indul ennyire felhőtlenül a viszony („Arra jutottunk a végén, és ezt szó szerint elmondta a francia elnök és én is, hogy az együttműködésünknek az alapja a kölcsönös tisztelet” – mondta a magyar miniszterelnök szemérmesen arról, mi lehet egy tartós kapcsolat titka), de Macron most legalább nem szkanderezett önhatalmúlag, mint ahogy anno Trumpot fenyítette.

  És máris fokozódik a tolongás, Orbán mögé pedig maga a Terminátor szállt be a szerelvénybe. Schwarzi és Emmanuel máris tolt Twitteren egy közös mozgószelfit kicsimmel bolygóér' jeligére, a BBC pedig hogy máshogy aposztrofálhatná a felelős egymásra találást, mint az „egy új politikai brománc kezdete?” álkérdéssel.

  A válasz természetesen igen, a brománc-vonaton nincs megállás!

 • Amikor két évvel ezelőtt megnéztem Banksy, a titokzatos, autoritások orra alá graffitiborsot törő művész legnagyobb installációját, az angol tengerparti nyaralóvárosba telepített Dismalandet, akkor nem gondoltam arra, hogy ja, ez tök jó, de igazán jó lenne tudni, hogy pontosan ki csinálta ezt.

  Sajnos már hozzászoktam, hogy a világ nem velem ért egyet, és már évek óta hihetetlen érdeklődést mutatnak az emberek olyan cikkek iránt, amikben talán sikerül leleplezni őt. És most kerültünk a legközelebb ehhez, Goldie, mindenki kedvenc aranyfogú zenerelikviája a kilencvenes évekből ugyanis úgy hivatkozott a művészre egy másik zenész podcastjában, hogy 

  Robert.

  És ez ugye nem lehet más, mint 3D, azaz Robert Del Naja a Massive Attackből. Eddig is voltak különös kapcsolódási pontok, mindig ott és akkor bukkant fel egy új Banksy-falfestmény, ahol a Massive Attack is fellépett, de most úgy tűnik, hogy Goldie-nak sikerült egyértelműbbé tenni a kapcsolatot. Vagy ez egy hatalmas kamu? Egy tréfa? Lehet, hogy inkább Robert Smithre gondolt? Vagy Robert Durstre? Robert Duvall? Robert De Niro? Fontos ez egyáltalán?

  Mindenesetre itt van egy ma már nagyon beszédes videóinterjú Del Najával 2014-ből.