Jusztina
6 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már megint egy "-leg", de ezúttal tényleg. Az ifjú észak-koreai kapus mindent, de mindent elkövetett, hogy üzbég kollégájának kirúgásából gól legyen. Ami végül sikerült is neki, de ehhez pár másodperc alatt négyszer kellett hülyét csinálnia magából.

    Mindez az AFC Ázsia-kupa 16 éven aluli korcsoportjában történt az Üzbegisztán-Észak-Korea mérkőzésen. A kapusért egy kicsit aggódunk.

  • Az Egyesült Államok korábbi budapesti diplomáciai vezetője a Twitteren tett közzé bejegyzést a szombati fővárosi robbantás kapcsán. „Lesújtott a budapesti robbantás [híre] egy olyan környezetben, amikor feszült és erőszakos a retorika” – írja Goodfriend.

  • Szombaton New Yorkban fejezte be aktuális turnéját Morrissey, az egykori The Smiths zenekar legendás (és legendásan durcás) énekese, aki a zenekarával stílszerűen elnyomott egy korai Ramones-klasszikust is, aminek az a címe, hogy Judy Is a Punk, és mindjárt meg is mutatjuk, hogy szól Moz előadásában:

  • Egy turistapár örök emléket szerzett magának Thaiföldről. Miközben a férfi azt fotózta, ahogy a barátnője cuki, hagyományos thai öltözetben lévő gyerkőcökkel pózol, az egyik gyerek ellopta a nő óráját. Ráadásul erre a pár csak akkor jött rá, amikor visszanézték a képeket:

    38CB4A7200000578-0-image-a-20 1474863998125

    (via Daily Mail