Piroska
-10 °C
1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gyönyörű képet lőtt a NASA Cassini nevű űrszondája a Szaturnusz egyik kisebb, Daphnisz nevű holdjáról. A hold különlegessége, hogy bár elég kicsi, alig 6 kilométer átmérőjű, a Szaturnusz gyűrűrendszerében haladva folyamatosan felszántja a gyűrűt alkotó poranyagot, ezzel létrehozva a gyűrű adott sávját, illetve a gravitációs vonzása abban is segít, hogy a gyűrű egyben maradjon. A terelőholdnak is hívott égitest életéből nagyjából pont ezt a részt kapta le a Cassini az idén január 16-án készült képen.

  n00274737
  Fotó: NASA JPL
 • James Malcolm egy 22 éves fiú, aki standup humoristaként mutatkozik be közösségi oldalán. Hogy tényleg az-e, ki tudja, mindenesetre tegnapi Twitter-posztjával garantáltan mosolyt csal a sötét és hideg miatt komor hangulatú magyar emberek arcára. A srác egy - valószínűleg ausztrál - reptéren ült, amikor lőtt egy szelfit Nick Cave-vel, majd megkérdezte követőitől, hogy tudják-e, hogy kicsoda. Badumtssss. 

 • Trump a londoni Madame Tussauds panoptikumba is beköltözött, a képen éppen az utolsó simításokat végzik rajta a múzeum munkatársai.

   

 • Sose találná ki, de a többi miss-szel együtt élelmiszert csomagol a rászorulóknak a Fülöp-szigeteken, ugyanis a Miss Universe döntője január 30-án lesz Manilában.

  Én a zsűri helyében ugyanebben a szettben a színpadon is felvonultatnék minden lányt. Végre hitelesen mondanák, hogy a világbékéért és a szegénység ellen küzdenek.