Adalbert
6 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Biztos mindenki ismeri az érzést, mikor valahol sorban áll és hirtelen valaki bevág elé. Ezt nyilván mindenki máshogy reagálja le, van aki egyből felkapja a vizet, mások inkább nem szólnak semmit.

  Ezt a sztorit olvasva talán mindenkinek megfordul a fejében, hogy legalább a lottózóban visszanyelje az anyázást és inkább várjon tovább. Történt ugyanis, hogy egy neve elhallgatását kérő új-zélandi férfi éppen sorban állt egy szelvényért, mikor valaki bevágott elé. Épp nem sietett sehova, úgyhogy inkább szó nélkül hagyta a dolgot. Ez volt a szerencséje, ugyanis később kiderült, az extra perc nyertes szelvényt hozott magával, a férfi pedig átszámítva közel 300 millió forinttal lett gazdagabb.

  Történetünk főhőse a New Zealand Heraldnak azt mondta, reggel nézte meg a számokat és mikor meglátta, hogy mind stimmelnek, fel se fogta a dolgot, csak bement dolgozni ahogy szokott. Feleségének is csak délután mondta a jó hírt, de azóta már nagyban tervezgetnek. 

  Úgy tűnik a jó karma kifizetődő.

  - mondta a férfi. Igaza is lehet, hiszen ha nekiáll erősködni, talán éppen az elé bevágóé lett volna a főnyeremény.

 • És nincs egy perces sem: DJ Piko-Taro PPAP (Pen-Pineapple-Apple-Pen) című dala és a hozzá tartozó videó ugyan még közel sem ostromolja a Psy-féle Gangnam Style milliárdos nézettségét, de rövid idő alatt nagyon komoly karriert futott be mind YouTube-on, mind pedig a Facebookon, és kedden már a BBC is cikkezett róla.

  A dal elkövetője egy Kazuhiko Koszaka nevű japán előadó, akinek DJ Piko-Taro a viccesnek szánt alteregója, a dal pedig egy barkács-elektropop idétlenség, mely az angol ananász-alma-toll szavakból farag bugyuta szójátékot. Magyarán az isten is arra teremtette, hogy megnézzék több száz millióan. 

 • Azt hiszem, egy hétig nem látnánk azt a gyereket, akit beengedünk ebbe az ugrálóvárba. Ha jövőre Londonban jár, ki is próbálhatja majd a Szörnyeteg (Beast) néven emlegetett csodát.

 • Hétfőn hajnalban egy igen részeg 29 éves férfi 17 parkoló autót és egy motort zúzott le a müncheni Oktoberfestről távozva, írja a Local német kiadása. A rendőrség becslése szerint több ezer eurós kárt okozott, de a pusztítás után úgy elfáradt, hogy még a helyszínen elfogtk.