Pál
16 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet, vagyis a MaNDA kereste elő ezt az 1955-ös híradót, amiben a magyar-olasz vizilabdameccsen 0:32-nél dob gólt Carlo Pedersoli, vagyis a 87 évesen elhunyt Bud Spencer.

 • – amilyenbe az Eb-n vacakul szereplő orosz futballisták. A magyar csapat csoportelsőségével ellentétben az oroszok játszottak egy mázlista 1-1-et a végül szintén vacaknak bizonyult angolokkal, aztán kiüttették magukat Szlovákiával és Walesszel. Utoljára 2008-ban mutattak valamit az akkor bronzig menetelő oroszok, úgy tűnt, nemzetközi sztárjaik is lesznek, aztán szép lassan visszaszivárgott mindenki a pénzzel teletömött, de azóta egyre jobban elsúlytalanodó orosz bajnokságba.

  Na, ebből lett elegük a szurkolóknak, akik szerint nevetséges, hogy egy 146 milliós országban nem lehet 11 embert találni, akik normálisan tudnak focizni, főleg, hogy strandfociban három és öt éve is oroszok lettek a világbajnokok, két éve is harmadikok lettek. Szóval, fogták magukat és

  az amatőrök kihívták maguk ellen az orosz válogatottat.

  A Zenit tulajdonosaként mondjuk nem szeretném, ha Szerjozsa 2 a Jaszenyevói Sörös Bikáktól nyújtott lábbal szállna bele az évi három és fél millió euróért futtatott Alekszandr Kokorinba, de az azért érthető, hogy a 2018-ban világbajnokságot tartó Oroszország nemzeti válogatottjával szívesen összemérné magát sok amatőr.

  A felhívásra persze lehet legyinteni, csakhogy sokatmondó, hogy erről a Ria Novosztyi is hírt adott. A kremlinológián szocializálódott csinovnyikok viszont valószínűleg érzik, hogy ez bizony komoly figyelmeztetés Vitalij Mutkónak, az orosz futballszövetség jelenlegi elnökének és egyben sportminiszternek. Az orosz MLSZ még nem reagált a civilek kihívására.

  Mérkőzzenek meg a profik a grundon

  • 135
   Két éve még én is összecsaptam volna a magyar válogatottal, de ma már felnézek rájuk
  • 125
   Akármilyen vacak egy csapat, azért az amatőrök ellenük semmik
  • 56
   Most is összeszedek 11 hazait akik jobbak, mint Storck csapata
 • A mai nap legmegmagyarázhatatlanabb történetének főszereplője két szarzsák. Egyikük egy nem kifejezetten szimpatikus férfi, a másikuk szó szerint egy szarzsák.

  Hétfő délután egy férfi gondolt egyet, odament egy ismeretlen nőhöz Manhattanben az utcán, derékon ragadta, és és belegyömöszölt egy ürülékkel teli zsákot a nadrágjába. Aztán még megfogta a nő fenekét, ledobta a kesztyűjét, és elszaladt. A New York-i rendőrség még keresi.

  Tanulság nincs.

 • Újra eljön Magyarországra a magyarok kedvence, a Prodigy, és most ingyen elmehet a koncertre, csak rajongani kell a Stenk Facebook-oldaláért, lájkolni a fenti képet és reménykedni. Pénteken sorsolás!