Katalin
3 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fekete péntek gyakorlatilag nemzeti ünnepnek számít az USA-ban és már világszerte, így többek között nálunk is elterjedt. Azonban nem mindenki van oda érte, egy norvég online áruház például már csak a miheztartás végett is úgy döntött, hogy nem csökkenti az árait. Sőt, egyenesen megduplázta azokat!

  Nem valószínű, hogy ez hazavágta a norvég vásárlókat, és valószínűleg Torbjørn Selseng sem járt jól vele, de szerinte ezt meg kellett lépnie:

  A fekete péntek ösztönzi a fogyasztást, ami nem fenntartható. A kiskereskedőknek felelősséget kell vállalniuk és biztosítaniuk kell, hogy az emberek ne vásároljanak olyan dolgokat, amelyekre nincs szükségük. 

  (Via)

 • Andy Vajnáról – aki többek között a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos jelenleg – sztorizgatott Mel Gibson a The Graham Norton Show-ban. A sztori tipikus magyar történet, legalábbis én még nem nagyon hallottam olyan Magyarországgal bármilyen szinten kapcsolatos történetet, amibe így vagy úgy, de nem került bele a gulyás.

  Az Oscar-díjas Mel Gibson itt épp a szintén Oscar-díjas Sean Conneryt oltja be egy kicsit, ugyanis együtt kajálták Andy Vajnánál, aki ugye magyar, és természetesen gulyás volt a menü. És hát képzeljük el Sean Connery-t, ahogy azt mondja, hogy gulyás.

  mel gibson
  Fotó: youtube